.

Friday, April 20, 2012

Iciripiciri

bejegyzes, marmint, mert keso van, szovak tomondatok kovetkeznek.
Bogyo vertetsztje negativ lett, illetve inkonkluziv. Nagyon alacsony ossz-antitest szintje miatt nem lehet igazabol semmilyen allergiara diagnosztizalni, es mivel novoget, biopsziaval nem maceraljuk.
Ismet lemertek, most 7450g es 65cm, szoval nodogel a kicsi lelkem, probalkozik o ahogy tole telik. Hat Bubukahoz kepest igen aprod, na de ahogy Ann is mondta ma, ez kb semmit se jelent, majd kinovi magat ha akarja.
Egyeb hir meg vele, hogy szegeny szerdan elegge el volt anyatlanodva, mar hetfo este is mintha nyuglodott volna, de nem tudtuk a fule bantja-e (valami trutymo jott is belole), vagy a foga no, minden esetre mivel sehogy se akart jobban lenni, csak elvittem szerdan a rendes orvoshoz. Kapott antibiotikumot, es mara mar konkretan kutya baja se volt, szoval hurra. Ilyenkor orulok azert hogy normalis dokink van.
Ja a szerda az kb errol szolt, orvostol ki, orvoshoz be. Kezdtuk Bogyoval a gasztros dokinal reggel, aztan mentunk a szemorvoshoz mert nekem is ideje volt uj kontaktlencset iratni, aztan delutan megint vittem Bogyot a gyerkeorvoshoz a fulevel. Ugye mivel hoemelkedese volt, Gabihoz nem mehetett, igy szegeny velem jott mindenhova. Ott logott rajtam a szemorvosnal is, hat mit mondjak, marha nehez koncentralni, hogy most mi is az a bolha token pattanas betu ott a negyedik sorban balra, mikor egy csecsemo torka szakadtabol uvolt az ember fulebe. Vegul elaludt, es sajna kiderult, hogy az elmult evben nem kevesebb, mint egy egesz dioptriat romlott mindket szemem. Hat evvan.
Csutortokon se volt konnyu napunk, klasszikus "na most ugrok ki az ablakon" pillanatokkal, de aztan delutan fogtam oket es kimentunk a nagy jatszoterre, es ott minden szuper lett. Bubu miutan az osszes maszokat vegigrohangalta, odajott hozzank a fube, es szedett is egy akkora fuszalat kb mint o maga. Meg is jegyezte, hogy ebbol a patankabol (=palanta) lesz majd a buza, abbol meg a liszt es a pek majd EKKORAAA kenyeret fog belole sutni. Aszongya egyszercsak nekem, hogy menjunk el Erzsihez a toronyhazba, o ezt a patankat meg akarja neki mutatni. Mondom, jo, de Erzsi mar nem ott lakik, hanem Magyarorszagon. Akkor menjunk Magyarorszagra! Jaja, mondom jo lenne, de anya es apa ahhoz sok penzert kell jegyet vegyen es most epp nincs. De van! aszongya. Mondom igen, van, de nem annyi. Dedede! Na megbeszeltuk hogy apanak azert meg sokat kell dolgozni, hogy legyen penzunk es mehessunk Magyarorszagra.
Erre ma visszuk Gabihoz Bubut (Andras is ott volt, mert kesobb egyutt inteztunk dolgokat), es Bubu egyszercsak megszolal, hogy te apa! Menjel mar es dolgozzal, azert van neked munkad!! Hat hogy lesz igy penz? Na ezen akkorat rohogtunk...
Szoval a mai ugyintezes targya tobbek kozt az volt, hogy masfajta hitelre konvertaltuk az eddigi hazhitelt, igy jobb kamatot kaptunk. Aztan elmentunk a nagykovetsegre, es beadtuk az osszes papirt, igy ha minden jol megy, ropke 3 honap alatt anyakonyvezik majd a hazassagunkat. Ha az kesz, akor lehet a gyerekeknek is kerni magyar utlevelet.
Utana elmentunk egyet ebedelni, majd a gyerkocoket felvettuk Gabitol es irany Gary bacsiek bulija, ahol azt unnepeltek, hogy Dan mar feherkopenyes lett. Ez itt erdekes mod az orvosi elso eve utan jar, nem ertem teljesen miert nem rogton, vagy miert nem a befejezeskor, de mindegy, lenyeg hogy megunnepeltek es igy mi is lathattuk vegre a szep uj hazat. Hat mit mondjak, lenyugozo. De, hogy a Nagypapat megnyugtassam, szaunajuk meg nekik sincs. :-))


0 comments: