.

Saturday, April 14, 2012

Megint repulok

Eloszoris: koszonjuk a csomagot, Nyuszi-mama! Minden megerkezett, es mint lathato, Bubu mar meg is ette a szep szives mezeskalacsot. Nagyon tetszett minden. Cupp-cupp!
Kisse elhanyagoltuk az utobbi idoben a helikoptereket (na nem nagyon, de a tulipanokhoz kepest). Ma bepotoltuk az elmaradast: Alexandra es a batyja, Mate itt voltak, igy mig a nagyfiuk a kutyak helyet rendeztek (eltunt a korakas!!), addig mi a kicsikkel elmentunk a repulos muzeumba. Jott a szomszed kisfiu is, bar o igazabol a nagy itt nalunk a maga 11 evevel. :) Tok jo volt hogy vittuk, mint kiderult meg sose jart ott, es nagyon tetszett neki. Nekem meg az tetszett, hogy Bubut egesz vegig szorakoztatta, olyan vihoraszas jott a hatsoulesrol, hogy meg rajuk is kellett szolni neha. Aztan egyutt jartak be a muzeumot, sot a parkoloban a kocsihoz menet az o kezet fogta. :-) Egyutt mentek szimulatorozni is, mindketto nagy oromere. Nekem erdekes es meghato is, hogy a gyerekeknek mennyire nem szamit se a nyolc ev korkulonbseg, se a kozos nyelv hianya. Ugy eljatszottak, orom nezni. Maskor is viszem ezt a gyerkocot ezentul, ugy latom o is orult, es nekem is konnyebb igy.
Azt mar szinte be sem merem vallani, hogy igy ennyien egyutt siman itthagytuk a gondosan bepakolt pelenkastaskat. Meg jo hogy tartalek pelenka volt a kocsiban... de Gellertnek kaja nuku, cseregatya Bubunak nuku, szoval eleg gazosnak indult. Aztan ugy dontottunk, ott egye a fene, mi azert is jol fogjuk magunkat erezni. Bogyonak a mekiben vettem egy gyumolcsos joghurtot, es lam, tok szerette. (Na most aztan hallgathatom majd hogy 6 honapos gyereket hordok en is gyorskajaldaba, de szukseg torvenyt bont). Bubu ugyan a nagy izgalmak kozepette kicsit bepisilt, de hat ez van, pettyes gatyaban rohangalt utana... tuleltuk.
A sracok valasztottak is ajandekot maguknak, a szomszed srac egy lopakodot, Bubu meg egy repulos nyalokat...aztan miutan megette, meg kikonyorgott egy igazi (nem eheto) repulot. Igen, igen, ellen kellett volna allnom, de nem tettem. Olyan edik voltak.


Itt megig nehany Gellert kep, asszem hat honapos korara fel se nagyon raktam rola semmit, pedig van nehany.

0 comments: