.

Saturday, October 15, 2011

Oszi dolgaink

Tegnap eleg vacak nap volt, pentek letere; Kismokusnak eleg intenziv ejszakaja volt, amit hasonloan nagy igenybevetellel teli nap kovetett, szoval vegulis delutanra, es foleg estere, minden felnott kipurcant (azaz en es a Nagymama, mert Nagypapa annyira nem vesz reszt a kicsi szorakoztatasaban). Szoval szegeny Nagymokus a nap tobbsegeben magat kellett elfoglalja, mert vagy logott rajtam a kicsi, vagy ki voltam dolve teljesen. Vegul ot fele ugy dontottem, ideje szerencsetlent kivinni legalabb a levegore, de setalni mar nem volt erom, igy valamit az udvaron kellett kitalalni. Hat nem pont rankvigyorgott az a negy tok, amit mult hetvegen a farmon szedtunk? Nosza, gyorsan kifaragtuk, igy kozos erofeszitessel: Bubu mondta, hogy melyiknek milyen arca legyen. "Ez legyen rossz! ez egy nevetos lesz!" - jott az utasitas, en meg tettem, amit mondott. Aztan be is esteledett mire vegeztunk, es johettek a gyertyak, es Bubu teljes extazisba esett a latvanytol.  Gondolom mert az egyik kedvenc videoja ez:


Itt a mu meg vilagosban:

aztan sotetben:

Ma ellenben szuper kedvem volt egesz nap, mert ejszakara atvette az apja (egy gyertyafenyes vacsora utan!), igy vegre valahara kipihentem magam. Rogton reggel eljutottunk Bubuval a jatszoterre is, nem kellett felhullan benn punnyadni egesz nap. Aztan delutanra apa is kipihente magat, felpakoltuk a csaladot, es elmentunk az oszi kezmuvesvasarba. Bubulin az egeszbol annyit ertekelt, hogy kapott egy hatalmas nyalokat, ami a szlkerekre hasonlitott. Tiszta haszon ezt a gyereket ilyen helyre vinni, mert teljes keptelenseg barmit igazan megnezni, igy persze megvenni is. A hatalmas vasarfia ket sajttorta lett, na nem panaszkent mondom, mert azok viszont eszmeletlen finamak voltak (foleg a melle vett vorosborral, vegre! nyammmm).
Nagyszulok is jol ereztek magukat, es Gellert is szokasahoz hiven vegigaludta az egeszet a hordozoban. Ja azt viszont nem vagtam, miert allitottak meg vagy oten, hogy juuuj de pici baba, meg csak nem koraszulott, meg ilyenek. Hat bakker nem azert de en nala joval kisebb sullyal szulettem; miert kell ezt igy kocsanyon logo szemekkel kommentalni, hogy egy kisbaba nem hat kilosan jon a vilagra? Na mindegy, o remekul elvolt, kivalo etvaggyal evett is kozben is, utana is, szoval asszem eztan is visszuk majd, megha sokaknak fenn is akad a szeme ettol. Nem minden a kezdomeret, emberek. Csak figyeljetek, hogy be fogja hozni a lemaradast.


0 comments: