.

Saturday, October 22, 2011

aztaa

Na nem birtam tovabb, mert olyan sonehez volt a kolok, lemertem; hat kerem ma 4 kilo 40 deka volt, igaz pelenkaban, mert akkor nagyon visit, ha azt is levesszuk. De akkoris! azert hihetetlen, hogy szedi magara a kilokat.
Ujabban nagyon  a konyveknek megfeleloen fejlodik, azaz van esti sirasunk is; altalaban este 9 es ejjel 1 kozt nagyon konnyen felhuzza magat mindenen, es nagyon nehezen nyugszik meg. Allitolag ez tipikus a masodik es a 12. het kozt, biztos o is olvasta, hogy ilyenkor az az elvaras, hogy uvoltsunk, hat uvolt. Ellenben ejszaka tobbszor is elofordult, hogy 3 orat is aludt ket eves kozt (foleg ha az apjaval van, anyaval ezt nemigen szokta megtenni).
Szereti o is a friss levegot, tegnap is es ma is joizut aludt, mig Bubukaval jatszotereztunk, ket orat mindket nap. Csak az a problema, hogy az uj babakocsit nem lehet egy kezzel iranyitani (kettovel se konnyu, dognehez allat), igy ha etetni kell a kicsit, meg kell allni, attol meg Bubu lesz frusztralt. Es mint irtam, Gellert nem hive a gyorsetkezdenek, szep raerosen eszeget, majd bofizik, szoval van meg nehany logisztikai problemank. A hordozoban nem szeretnem minden nap ennyit gyurni, megis jobb neki egy vizszintes feluleten szerintem; ha rendszeres tobboras programrol van szo. Bevasarlaskor, kirandulasra viszont eddig igen jol bevalt az a kendoszeruseg; csak kezd nehez lenni a puttony, de ennek inkabb orulunk. :)

Ma szuper napunk volt, Nagymamaval es a ket Mokussal elmentunka  kisrepuloterre delelott. Bubu szokas szerint extazisban a repuloktol, mi meg Nagymamaval szep komotosan megebedeltunk, megkaveztunk. Gellert is elalukalt a babakocsiban, csak egyszer szolalt fel, hogy vegyem mar le a takaroit, mert melege van; aztan ehes volt, de mikor mindez elintezodott, megint bekesen aludt. Nagyon rendes gyerek ez, na.

Jovo vasarnap viszont mennek haza anyosek, es biza ez eleg sotet felhokent nehezedik rank. Bizony nagy segitseg volt, hogy itt voltak; nehez lesz nelkuluk. Arrol nem is beszelve, milyen ures lesz a haz a Nagyszulok nelkul, es nemcsak nekunk, de szegeny Bubukanak is iszonyat fog hianyozni a tarsasag. De hiaba, mindenkinek megvan a maga elete, ideje megint beleszokni a mindennapokba; illetve a mi esetunkben, ideje megtanulni ujra, hogyan lehet a napot tulelni, aztan talan lassankent megint elvezni is. (Rettegek, na, hogy milyen lesz ket gyerekkel egyedul, ha ez nem lenne egyertelmu!)

No megyek, ma van a szabad napom (ejszakam), asszem kene pihenjek, es ugy nezem Gellertnek is nehez esteje van, kezdodik a szokasos kilenc oras jajongas.

0 comments: