.

Saturday, October 1, 2011

Buburol

Kerdeztetek, hogy reagalt a kisteso erkezesre, mert a feltett kepen ugy meregeti, mint valami alient. Hat az az igazsag, hogy nagyon sehogy. Tok jol elvan most a nagyszulokkel, a nagypapaval imad labdazni, nagymama furdeti, olvas neki, setalunk, az esti meset meg mindig en olvasom neki (hiaba, ugy latszik ez a legpotolhatatlanabb dolog, amit csinalok :-).
Neha megnezi, hogy hol a kisteso, megsimogatja, aztan fut tovabb. Szerencsere ejjel ha sir a kicsi, o ha felebred is, visszaalszik. Eddig semmi hajlandosag vagy kesztetes nincs benne, hogy foglalkozzon vele, nem hozza a cuccokat pelenkazni vagy ilyesmi. Komolyan, amikor a cica jott, az nagysagrendekkel jobban erdekelte. :-D
Szoval olyan marha sok interakcio nincs koztuk, es egyelore a kisteso nemigen befolyasolja a mindennapjait. Majd ha elmennek a nagyszulok, akkor lesz talan gond, mert hiaba dicsertem en ezt a Gellertet, azota mar tobb ejjel is ugy viselkedett, mint egy normalis ujszulott, nem mint egy kisangyal (azaz reggelre mindenki olyan mint a mosott kaka mellette). Hogy fogom en igy a nappali Bubuval lepest tartani? Hat, kiderul. Ugy vagyok vele, hogy egyelore egyszerre egy napot kell vegigcsinalni, aztan majd meglatjuk, ha ott leszunk.
Ma minden esetre kihasznaltuk, hogy itt a nagymama es miutan egesz ejjel orankent keltunk Gellerthez, akinek fajt a hasa vagy en nem tudom, mi volt, de uvoltott ha le probaltuk rakni egy percre is,... szoval reggel hetkor rabiztuk a mamara mi meg Andrassal visszafekudtunk aludni. Eletmento volt...

2 comments:

Blacktulip said...

Így is kell, aludj, amíg tudsz! Bubber meg majd megszereti a kistesót, meglátod, Mira is élvezi a nagyit ezerrel, pedig itt még a baba sincs meg.

Andrea said...

Hat szeretni szereti, egyelore nincs is nagyon mit nem szeretni. Gondolom amig a helikoptereit nem akarja majd eltulajdonitani, nem is lesz konkfliktus. :-))
Es igen, eljenek a nagyszulok, akik elszorakoztatjak a csemetet.