.

Saturday, December 25, 2010

Karacsony

Nagyon jol sikerult, mindenkinek tetszettek az ajandekok, es ami a legfontosabb, Bubu jobban van! Nincs mar laza se, es ataludta az ejszakat is. Erdemes volt elvinni vsutortokon az orvoshoz, es elkezdeni az antibiotikum-kurat. Fulgyuszi volt, mint kiderult. Meg jo hogy nem vartuk meg, hogy mi lesz; szegeny vegigszenvedte volna a karacsonyt. Azert ilyenkor orulok nagyon a huszadik szazadnak. :)
Bea es Joe bacsi is eljottek, jot dumaltunk. Az almas pulyka is jo lett meg a dios toltelek is, csak kicsit kihultek mire mindenki visszajott a negyes miserol, dehat ez legyen a legnagyobb baj.
Ellenben a gepem meghalt, ugy tunik vegervenyesen. Blue screen se kep, se hang. Ezt most a telefonomon potyogom. Regi gep volt, csak a kepeimet sajnalom. Mind elveszett, csak a picasan vannak mar meg. :-((
Skype sincs igy persze. No de ez legyen a legngyobb baj!
Megjott viszont a szerzodesem! Juhhe! Mar csak az a kerdes, hogy a szegedi egyetem tudja-e mi az a "transcript" es kuldenek-e majd ilyet a college-nak. Andras szerint igen, hat majd 27-en felhivom a tanulmanyi osztalyt, es kiderul. Hogy mi a csudaert kell ez nekik, mikor ott a diplomam, nem tudom, de ez itt szokas.
No megyek megtomom magam makoskalaccsal, amig van. :))

1 comments:

AndiLeila said...

Azok a kepek valoszinu nincsenek elveszve annyira. Keress meg es talan tud a Fred segiteni.
A gepet meg ne dobjatok ki!
Zsu Mc