.

Saturday, December 4, 2010

Garden of Lights

Elhataroztuk, hogy iden igazan keszulunk a karacsonyra, minden leheto mod. Ennek jegyeben aztan hetvegenkent csinalunk valami teli hangulatu dolgot, ma pl. egy kozeli botanikus kert unnepi vilagitasat neztuk meg. Hat volt itt minden, szitakototol a szarvason at a mu-rozsaig, mindjart megnezhetitek. A poen az, hogy igy egyutt szepek is voltak nagyon, pedig ha igy parat ebbol latnek egy kertben, tulzas lenne. Igy meg, minel rosszabb, annal jobb. :-) (Na, kinek remlett fel egyetemista korabol az "Annal jobb ez, minel rosszabb..." c. opusz?)

Mindenesetre remekul szorakoztunk, Bubuka kulonoskepp: amulo arccal rohanta vegig, megtapogatva minden kiallitasi targyat, mi meg futottunk utana. Nagyon tetszett neki a palmahazban berendezett kisvasut is, majdnem annyira, mint az apjanak. :-)
Jovo hetre az a terv, hogy bemegyunk DC-be a Nemzet Karacsonyfajat megnezni. Ott is hasonlo dolgok vannak, csak tobb fenyovel.
Hidegnek viszont igen hideg volt, az eddigiekhez kepest. Napkozben is max. 5 fok, estere meg minuszok repkedtek. Orultem, hogy Erzsivel elmentunk a Targetba is ma, igy vettem magamnak egy harisnyat a gatyam ala. Jol jott!
No es van am kerem mostmar szankonk is, johet a ho! Vettunk egy masfel szemelyest, meg egy ufo-szerut apanak. Persze mit gondotok, melyikkel akar Bubu mar a szobaban is nyomulni? igen, az ufoval, termeszetesen. A durva az, hogy meg helyesen is hasznalja, a kozepen ul, fogja a szelet es varja, hogy mi tortenik. Szerencsere a nappali szonyegen nem lehet vele sehova gyorsulni.

Ja, Bubun fellelheto legujabb szerzemenyunk, egy sapka es sal kulonos naszabol szuletett kepzodmeny, amiben tisztara Forma-1es versenyzonek nez ki Bubber, sisakfevetel elott. A lenyeg az, hogy vegre nincs kinn a nyaka, ami remek, mert a szorcsogesbol itelve epp keszul megint elkapni valamit Davidkatol. Szegeny Davidka allanodan beteg, de nem lazas, igy aztan folyton ott kohog, taknyol es szorja a virusait Gabinal. Bubber tobbnyire hosiesen ellenall, vagy rosszabb esetben enyhe megfazast kap, amit nekunk fullra turbozva ad tovabb. En valami csoda folytan ritkan kapom el, de az apjat (es a nagyszuloket, ha itt vannak) , ugy teriti le ezekkel a mutans dogeivel, mintha Bud Spencertol kapnanak egyet. Szerintem nekem es Bubunak tok egyforma immunrendszerunk van, azert uszom en mindig meg, ha o is.

0 comments: