.

Saturday, June 5, 2010

Szulinapi buli

Kepek Elsa es James, a kolleganom gyerekeinek bulijarol:

Jol telt, rengeteg gyerek volt, sok kollega is, jol ereztuk magunkat. Bubu elkezdett rendesen maszni! Vicces ez igy 14 honaposan, mint valami nagy esemeny, dehat o egy ilyen gyerek, a sajat tempojaban csinalja a dolgokat. Menni mar a kisujjunkba felkezzel kapaszkodva megy, sot, rohan. De maszni eddig nem volt hajlando. Hat hiaba, erre is sor kerult.
Tovabbi "elso" elmenyeink ezen a bulin: eloszor homokoztunk. Lelkesedes mersekeltnek mondhato, eljatszott vagy 10 percet, aztan inkabb rohangalt. Viszont eloszor eletunkben ettunk szusit. :-D Na nyers hal azt hiszem nem volt abban, amit betomott az arcaba, de rak igen. Nagyon orulok, hogy ilyen jo etku, sose talalkozott meg koreai etelekkel, de siman hezitalas nelkul fogadta a mogyoros martast, a szojaszoszt, a csipos csirket, mindent. A nagymama csak nezte, ahogy Bubu gyerek ette a kosztot.
Masik kedvenc a bulin egy ezust szinu matchbox volt, hat azt vegedes-vegig ki se akarta engedni a kezebol. Ugy kellett kicselezni tole tejert cserebe, mikor haza kellett jonni.
Itthon aztan meg korberohantunk a kertben, majd a lakasban is, vegul lefekves elott Tom es Jerryt neztunk; igazabol Andras meg en ki voltunk terulve a kanapen a teve elott, Bubu meg korbe futkarozott a szobaban a butorokba kapaszkodva. Alig er mar hozza barmihez is, de akkor se mer meg elindulni a vilagba. Na, majd hamarosan!
Viszont miota egyedul biztonsagosan fel tud allni, eleg erdekesen furdunk; alig ul le, mar all is fel. Mondjuk igy konnyebb megmosni. :-))

0 comments: