.

Monday, June 14, 2010

majdnem-Annapolis

Vasarnap eleg erdekesen telt; eloszoris, ejjel sokszor kelt Bubber, ami igazan nem jellemzo ra. Szegeny fogzik, meg raadasul be van dugulva az orra. Persze a visszahivott Tylenol miatt lazcsillapito is alig volt itthon, szoval nehez ejszakank volt. No de azert megprobaltunk elmenni Annapolisba, mert kivancsiak voltunk az amish piacra. Jott Erzsi is. Benyomultunk a kocsimba, es elindultunk. Rendben oda is ertunk erre kiderult, hogy vasarnap leven zarva a piac. :-( Marha meleg volt, minden, gondoltuk eszunk egyet, aztan kimegyunk az obol partjan levo parkba, ahonnan latni a Baybridge-et (a Chesapeake-oblon ativelo szep hidat).

De elobb enni kellett, ugye. A mallban talaltunk egy Baja Fresh majdnem-gyors ettermet, ahol Bubu ismet bebizonyitotta, hogy neki igazan nincsenek konyhai eloiteletei: ugy tomte befele a csipos mexikoi csirket avokadoval, mangoval, ahogy kell. :-))

Hanem mikor beultunk az autoba, a legkondi elkezdett haldoklani. Sajnos ezt tavaly ota csinalja, hol megy, hol nem, es altalaban pont akkor pusztul meg, amikor a legnagyobb meleg van. 29C fokban jo, 35-ben leall. Remek!
Naszoval alig indulunk neki az obol fele, belefutottunk egy alig mozdulo forgalmi dugoba; kiderult hogy a hidon baleset tortent, ami miatt teljesen lehetetlen volt mgkozeliteni is az egesz kornyeket. Ekkor en meg remeltem, hogy megmentjuk a napot egy annapolisi setaval, de Andrasnak tele let a hocipoje, es haza kellett jonni. Szoval gyakorlatilag autoztunk egy orat oda, egyet vissza, legkondi nelkul a 35 fokban egy mexikoi csirkesalataert. :-o
Hazaertunk utan mindannyian kidoltunk aludni, de Bubber alig 40 perc mulva felebredt, ugyhogy buliztunk. 

Ellenben nagy ujsag tortent, Erzsi utan ugy tepert Bubber, hogy megtanult felmaszni a lepcson. :-) No hogy erre rajott, aztan mind ezt akarta gyakorolni, ha tizszer nem ment fel egymas utan, hat egyszer se. Nem semmi, mennyi energiaja van!
Hatkor aztan ki is dolt aludni, szabalyosan, mint egy zsak.

Hanem amit nem ertek, hogy vajon miert van annyira oda Bubu Erzsiert, hogy ha csak kiszalad a szobabol, mar elkeseredunk? De ugy, hogy senki, meg en se tudom megvigasztalni. Komolyan tegnap ugy nezett ki, mint aki nem biztos benne, hogy ki is az anyja. :-o Egyreszt ez jo, mert Erzsi nagyon jol elvan vele, jatszanak, satobbi, de azert eleg sokkolo is volt. Talan mert Gabinak is hosszu sotetbarna haja van? Ossze van zavarodva a gyerek? Minden esetre elgondolkodtam a dolgon es aggaszt. Hat fene gondolta, hogy mikor vegre talal az ember egy szuper bebiszittert, akkor meg az lesz a baj, hogy tul jo?!

...ide akartam tenni egy "nem ertem" karikaturat, de a google kiadta ezt es akkorat rohogtem, hogy muszaj inkabb ezt berakni:

0 comments: