.

Sunday, June 20, 2010

Medences buli

Tegnap itt voltak Chrisek Mike-al es Ivy-val, jott Bea is es itt volt Erzsi, szoval 6 felnott es a ket bubu. Lesznek kepek is ha letoltom. :-)) Nagyon jo volt, Andras felavatta az Apak Napjara kapott szemelyreszabott grillezos kotenyet, amibol legnagyobb sikert a beepitett sornyito aratta. :-D
Medence uberkiralysag, mindannyian nagyon elveztuk. Beszereztunk egy csomo jatekot is, a legjobb egy gumi capa, amin rodeokat rendeztunk tegnap, mert marha nehez rajtamaradni, plane ha meg uszni is akar vele az ember. Van egy vizi fotel is, pohartartos persze, kulonben hogy inna az ember a hideg sort a medenceben?? Erzsi is elvezte a dolgot,deanyar feladata meg, hogy megtanitsuk uszni; egyelore a sekely viz foglya igy szegeny. :-)
Bubu jelenti, o egy szuletett nudista; koszonte szepen a full technikas uszodresszt, o anyaszult meztelen szeret furdozni anya oleben; ennek hijan megelegszik a felfujhatos vizicsillaggal is, de azt is csak akkor szereti, ha meztelenkedhet benne, kulonben az se oke.
A grillezett kajanak nagy sikere volt, Andras ismet tultett magan, volt csirke es baranysult, mindenfele zoldseg, Bea csinalt paradicsomos mozzarella salatat, Chrisek hoztak hazikenyeret, en is sutottem egy nagy focacciat, szoval szuper volt.
Kepek:

0 comments: