.

Saturday, June 12, 2010

Hoseg

Reggeli alvas utan elmentunk kirandulni; mire osszepakoltunk, pont 11 lett, mondjuk ennek az az elonye, hogy ures volt a park. Jot mentunk, Bubu ismet foleg a sajat laban. Keni mint az orult, csak hegynek felfele nem szeret, egyebkent gyokereken, koves talajon, neki honaljig ero fuben is gond nelkul menetel. Mire visszaertunk, azert elegge elfaradtunk, megis a 30 fok az 30 fok, ugye. A gyerekhordozom sehogy se akart jol passzolni ma Bubura, Andras allandoan ferden rakta be, ossze is izzadtunk benne, szoval vissza fogunk terni a hatizsakos modszerre. Tul meleg van mar az osszetapadashoz. Mikor visszaertunk a kocsihoz, at is pelenkaztam, es lattuk, hogy kidorzsolte a combjat ahol log a laba. Dehat maskepp a kezem leszakad, ha olben viszem.
Delutan mondjuk helyrehoztuk a dolgot, medencezett vegig a Bungyurvirag, ki se lehetett imadkozni. De felhagytam a furdos peluval, mostanaban anyaszult meztelenul nyomjuk (marmint csak o, en nem; azert tekinettel vagyunk a kornyekbeliek szeperzekere). Zart kert, nem zavar senkit, es legalabb ilyenkor szabadon van a hatsoja. Nagyon ennivalo, ahogy kel fel, megy korbe, ki a medencebol, be a medencebe, viszi a kis csomagjat. :-) Meg kell zabalni!!

Szoval jol elment a delutan, es kezdett nyugos lenni szegeny Bubber, hat ranezunk az orara, es fel ot. Huha, ehes! Na rohanok be, hirtelen mit adjak, gondoltam kiprobalom azt a totyogoknak valo konzerv-szeru tesztas cuccot amit meg jomultkor vettunk; ilyen, ni:
Ezt elrettentesnek mutatom, mert remes volt. Bubu igazan nagyon rendes gyerek, sose valogat, de ezt a masodik falat utan ugy kopte ki (bele a medencebe), hogy ihaj. Megkostoltam, hat igaza is volt. Gondoltuk, majd Cilikenek jo lesz, de szo szerint a kutyanak se kellett. Ugh!! Vegul aztan gyorsan osszedobtam egy husos rantottat friss zoldseggel, na azt tomte befele. Van ennek esze.

Ma is erkezett a farmrol friss mindenfele: hazi lekvar, eper, borso, kelkaposzta-levelek, salata. Jovo hettol toluk rendeljuk majd a tojast is.

2 comments:

Zsuzsi said...

Tok jo ez a farmos ize! A tojas is biztos nagyon fini lesz!
Mar a kinezete is elrettento ennek a Gerber mukajanak, a lanyok tobbszor mondtak mar, hogy mi mikor veszunk ilyet Alexnek, de szerintem o is utalkozva kopne ki!
Bubber edes lehet egy szal pendelyben :). En orulnek ha nalunk "csak" 30 fok lenne, igaz ma jo ido volt, de az elmult ket hetben mar 40 fele jart inkabb. Remes.

Blacktulip said...

Én is a rántottára szavazok! :)
Végre lehet kommentelni!