.

Sunday, November 10, 2013

Jatszoter, park

Kezd tenyleg november lenni; koran sotetedik, ha az ember el nem indul fel haromig, akar ki se mozduljon, mert otkor sotet van. Az oraatallitasnak viszont eletemben eloszor orultem, mert a penteki hatoras indulas legalabb mar vilagosban tortenik...meg egy darabig.
Kulonben az iskolaban most kezdenek csak bedurvulni a dolgok, minden heten dolgozat, altalaban tobb is, ilyen felmero, olyan ZH, mindig van valami. Kezdek faradni, erzem. Ugy varom mar a felev veget, mint a Messiast, es ez most boven Advent lesz mire bekovetkezik iden is. Bizarr tarsitas.
A gyerkocok se akarnak szoba se allni mar csak velunk ha hetvege van, Bogyo ha ebren van akkor velem akar csak lenni, szoval rajtuk is latszik, hogy eleguk van. Rankfer a szunet, a pihenes, dehat hol van meg december kozepe? Most jon a java.
Kozben folyatodik Andras fitnesz-orulete, mar tobb, mint egy honapja fut es edz es gyur es egeszsegesen eszik, szoval vele egyutt en is. (A kulonbseg az, hogy rajta latszik is). Mar uj gatyakat kellett vegyen, mert a regiek ovvel is estek le rola! Majdnem 6 kilometert fut le hetente legalabb otszor a kornyeken, 30 perc alatt. En orulok a kis 4.2km-emnek fel ora alatt, tegnap legyurtem egy megallassal, ami meg eddig sose sikerult, szoval javulgatok; mara viszont jol megfajdult a terdem, szoval lehet uj cipo kene vagy foleg uj test. :-/
A mostani hetvege ugy alakult, hogy szombat delelott meg ma is tanultam, de delutan elvittem a gyerkocoket egyet a jatszoterre meg setalni a botanikus kertbe. Szenzacios jo volt, pont mint reg. Hianyzanak nekem is veszettul ezek az egyutt toltott orak. A kert gyonyoru, meghato a fak lassu kopaszodasa. Mar diszitik is oket a nagy karacsonyi kivilagitasra. Olyan jo, hogy Bubu mar emlekszik, hogy evrol evre visszamegyunk! Talan jovore mar Bogyo is fog.


0 comments: