.

Wednesday, November 6, 2013

Annapolis

Tegnap egyszeruen tul szep ido volt; ugyhogy Bubu nem ment oviba, en nem mentem iskolaba (csak este), es inkabb varost neztunk. :-)
Kep az nemsok van, de nagyon jo volt. Azzal egyutt is hogy hazaindulas elott Bogyokam traumatikus mennyisegu pelenkatolteleket gyartott, aminek eredmenyekepp mezitlab, egyszal poloban es gatyaban jott haza.
De azert hatalmasat setaltunk, bejartuk a Naval Academy teruletet, voltunk a templomban, aztan a varosban is; ettunk is, ittunk is, jot vigadtunk. Sot meg a kocsihoz is pont ugy ertunk oda hogy mar huzta elo a buntetest a parkolo or neni, de meglatott minket a mezitlabas pulyaval meg babakocsival es megusztuk. :))

Bubu a vitorlasokat latva ismet remenyeit fejezte ki, hogy egyszer belole majd tengeresz lesz, de nekem tovabbra is az a velemenyem, hogy Bogyonak erre jobb kilatasai vannak. Persze ki tudja, mit hoz a jovo?

Amugy ma is gyonyoru ido volt, de ma is vizsga, holnap is, ugyhogy osszeszedtem magam es ma itthon maradtam tanulni. De sebaj, Petra es a kolkek addig felfedeztek egy vadi uj jatszoteret, korbejartak a botanikus kertet, es annak is utana jartak, hogy mar csak 23-at kell aludni, es ki lesz vilagitva a kert telire.

0 comments: