.

Saturday, November 2, 2013

Halloween, kirandulas

Halloween

A cukorkagyujtes iden is nagy siker volt; iden eloszor Bogyo is besegitett kandurbandi jelmezben; futott, ahogy a laba birta ajtotol ajtoig, es meglepo gyorsasaggal megtanulta, mit kell mondani. Bubukiralyfi Abival akart menni, de aztan inkabb az occsevel szedtek be a sapot, mert a kislany nagyon elfaradt aznap; raadasul alighogy elkezdtek a trick or treatelest, nekiallt esni az eso is. De Bubut semmi sem tantoritotta el, es egy jo orat meneteltunk vele, mig azt a nagy sutotokos vedret ketszer  is meg nem toltottuk edesseggel. A pancelos lovag mindenhol nagy sikert aratott; mikor kerdeztek, hogy akkor most o katona-e, mindig buszken ravagta hogy dehogyis, o kiralyfi!
Az ovodaban meg dalokat is adtak elo a nagy nap alkalmabol, amirol videok is keszultek a telefonomon, de nem birok rajonni hogyan szedjem le oket. Bubu nagyon beleelte magat pedig, es azota itthon is eloadott mar belole.

Ma pedig delutan felkerekedtunk a fiukkal es elmentunk egyet kirandulni a csudaszep oszi erdobe. Nem tudunk betelni az oszi erdo illataval, szineivel.



0 comments: