.

Saturday, May 11, 2013

Visszaszamlalas es pillangok

Holnap van az utolso napunk Nyullal; este megy a gepe. Ma viszont muszaj volt elvinni Bubut a botanikus ertbe, mert vegre kinyilt a pillango-kiallitas! Kicsit aggodtam hogy mi lesz, ugye Bogyo most akkora, mint mikor Bubut eloszor vittuk, de nem ugyanaz a szemelyiseg-tipus. Feltem, hogy a vegen lepke-hullak fogjak jelolni amerre ment, de nem! Tok ugyesen megertette, hogy megfogni nem szabad, es utana meg azt se merte, amelyiket lehetett volna, az onkentes csajszi kezeben. Bubu szokas szerint extazisban volt, foleg, hogy volt rogton morpho (az oriasi kek szarnyuak), es atlasz moly is, a hatalmas barna.
Mikor elindultunk, felhos, borus ido volt, mire kiertunk a lepkektol, tuzott a nap. Jo, hazajottunk rovidnadragra cserelni, erre megont zuhogni kezdett, pedig nagyon kezultunk a Boti kishugaekhoz szulinapozni a parkba. Na abbol semmi se lett.
Ellenben kinyitottuk a medencet, szoval ahogy eleg meleg lesz az ido, lehet csobbanni. Bogyo ismet meglepett minket, mert abszolut esze agaban se volt fejest ugrani, hanem kivancsian vegigjarta a szelet, majd ovatosan belepancsolt, es ennyi. Azert a kerites fennmarad, de minden esetre orultem, hogy megis van benne onfenntarto oszton.
Bubu mintha jobban kezdene hallani, aminek nagyon orulunk.
Az esterol jobb szot se ejteni, Nyul utoljara olvasott most meset a gyerekeknek egy ideig. Jot borozgattunk bucsuzoul, de azert szomoru vagyok. Most nagyon kifarasztottuk Nyulat, talan ennyire meg soha. Remelem otthon hamar regeneralodik majd.



Ezt a polot neki csinaltuk a gyerkocokkel anyak napjara; az also kek virag is keznyom lenne, de Bogyo inkabb marokra fogta az anyagot, igy lett belole -Nyuszi szerint- egy kismano. :)


0 comments: