.

Wednesday, May 22, 2013

Ujra mindennapok

Kicsit durvan kezdodnek ezek a mindennapok. Bubu es Bogyo hol kohog es lazas, hol semmi, ma meg Andras betegedett le ugy jo fullosan. Haza is jott delutan, orvoshoz ment, kapott antibiotikumot.
Holnap megyek elsosegely-tanfolyamra, hatha tenyleg el tudnam majd kezdeni a noverkepzot szeptemberben, bar ennek meg olyan elofeltetele is van, hogy talaljunk addigra valakit akinek van jogsija es tudja majd hozni-vinni a gyerekeket ovodaba, Gabihoz, ide-oda. Egyelore nem tudom, hogy lesz ez.
Nagyon erre nincs folos penzunk, es meg penzert se konnyu talalni valakit akiben az ember megbizik, es ra is er, es minden.
Egyelore minden esetre telnek a napok...
Ma olyan igazai idealis nyari ido volt, Bubu furdott is a szomszed kisfiuval a medenceben. Mi Bogyoval csak kintrol figyeltuk, mert tegnap is felment egyszercsak a laza a kicsinek, de hogy miert, nem tudom. Neha tok jol van, mint akinek kutya baja, aztan egyszercsak lepunnyad.
Bubunak ma fagyizos nap volt az ovodaban, aztan meg penteken lesz egy rovid napja, es kesz is, erre az evre befejeztuk. Nem is banom. Ideje kicsit csak mi igy egyutt legyunk mar.
No lejott Andras, odaadom mar neki a turosgombocot amit foztem... elegge szetfott, de ami megmaradt belole, az finom.
Addigis ime Bogyo ahogy a padkarol ugral.




0 comments: