.

Friday, May 24, 2013

Igy van ez

Tegnap voltunk dokinal a gyerekekkel, mindketto kapott antibiotikumot. Bubu mar egesz jol van, csak este kohog, de tovabbra is eleg suket szegeny, es mint kiderult, jo, hogy elvittem, mert meg mindig tele a fule folyadekkal. Kapott valami gyulladas-csokkento orrsprayt is, es ez igy egyutt ugy nez ki, hat, mert ma mintha mar jobban hallott volna. Bogyo ellenben egesz ejjel forgolodott es kinlodott, ejfel es fel harom kozt mar csak a karjaimban tudtam csendben tartani, de meg ott is csak vergodott szegeny. Es ez mar gyogyszerezes utan. Ma mintha o is jobban lett volna, de meg nagyon nyugos. Tipikus ferfi, ha beteg, semmi se jo neki es allatira szenved. Andras is beteg meg mindig, allitasa szerint ugyan a torka mar nem faj annyira, viszont az orra full tele van, allandoan orrot fuj es kohog. De allandoan, ejjel-nappal. Probal fekudni de azt unja es nem akar egyedul leni, ugyhogy ma is itthon tengodott egyik agyrol a masikra. Egesz nap fujt kinn ez a jeges szel, mintha nem is junius jonne mar hanem december. Kimenesrol Bogyonak szo se lehetett, de Bubuval azert elmentunk a jatszoterre. Persze Bogyo ettol meg nyugosebb, etvagya sincs, kinlodik. Pedig meg Bubuval palacsintat is sutottunk, de Bogyo azt is kikopte. Szerencsere ebedrol maradt meg egy kis repa, abbol ragcsalt talan harmat. Persze az antibiotikumtol megy a hasuk. Ja es "mellesleg" a vadi uj laptopom kepernyoje behalt ma, alig lehet rajta valamit lati, egyszercsak fogta magat es elsotetult. Most egy masik kepernyot kapcsoltunk ra, ugy gepelek rajta, mert mikor bekapcsoltam a regi gepem, az is abban a helyben szornyet halt. Asszem jobb lett volna ha en ma nem nyulok semmihez.
Kozben a funyirok mikor erkeznek meg? Mikor Bogyo vegre elaludt volna delutanra; es igen, felebredt ra. (Maskor sose szokott, ma miert ne). Es ez nem eleg, de fel is teptek az uj gyepet egy reszen, amivel Andras tobb hetvegen at dolgozott hogy normalisan nezzen ki.
Hmmmm oke mi van meg?
No hogy valami jorol is irjak: ma volt Bubu utolso napja az ovodaban, es csinaltak a szuloknek egy kis dalos musort. Hat valami hihetetlen edik voltak, enekeltek, tancoltak, meg kellett oket zabalni. Csibnaltam is roluk ket videot, de eleg hosszuak, nem tudom, sikerul-e letolteni. Utana pizza party volt, Bubu rendesen evett is (vegre! Legalabb neki van etvagya).

0 comments: