.

Saturday, December 8, 2012

Szulinapozas, aztan jatszoter

Tegnap kirugtunk a hambol: elmentunk DC-ben egy barba, aztan megneztuk a Skyfallt (legutobbi James Bond). Ejfelre ertunk haza, nagyon jo volt.
Ma aztan delelott megneztunk egy kocsit, az egyetlen "hazai" elektromos autot, a Chevy Voltot. Kiprobaltuk, nagyon futurisztikus, de eleg szukos; kulonosen a nagypapa kuzdott, mire behajtogatta magat, de aztan sikerult. Amugy szep, es foleg nagyon csendes. Minden esetre meg gondolkodunk rajta.
Delutan Bubu ovis baratnojenek, Lilikenek volt szulinapja; sajnos eleg szerencsetlen idopontban, fel kettotol, szoval aludni persze elotte nem aludt, de a kocsiban odafele menet kidolt. Ugyhogy epp az utolso utani pillanatban ertunk oda, falt kettot a pizzabol aztan jott is a torta es vege volt a mulatsagnak.
Hogy azert ne legyen megse ilyen hamar vege a dolognak, kihasznaltuk a napsuteses 17 fokot, es elmentunk egyet setalni a varosban, aztan jatszotereztunk is. Jo sokat csuszkalt az egyik eleg magas csuszdan Bubu, aztan elfele jovet kinezett maganak par sziklat es azokon maszott es rohangalt vagy fel orat. Meg beugrottunk egyet a Stellaba is, nehogymar kimaradjon a rckville-i korutbol a tortazas, aztan mire hazaertunk mar vacsorazni kellett. Volna. Khm. Hat igen, lehet a cukraszda nem volt egy kifejezetten zsenialis otlet a reszemrol. Holnap magyar mikulasbuliba megyunk, igertem makos kalacsot, es mivel a gyurogep meg mindig doglott, kezzel gyurom.

0 comments: