.

Sunday, December 30, 2012

Kialltuk a sort...

es csak megneztuk azokat a vonatokat! a fene enne meg, de hideg szel fujt pedig. De hosiesen kialltuk a sort, Bubu, Andras es en. Bubu egy szo nelkul, sot mar az ablakon beleskelodve is elvezte a vonatokat. Blankat nem annyira kotik le Thomas es baratai, ugyhogy o addig megnezte a szepmuveszeti muzeumot gyorsan. Illetve annyira meg sietnie se kellett, mert legalabb egy oraig tartott bejutni, utana meg ujabb egy oraba megnezni, szoval na. Amugy maguk a vonatok -szerintem- annyira nem is voltak szenzaciosak, de hogy fabol mindenfele szornyecsket, kastelyt, pagodat - sarkannyal!-, sot: meg egy hableanyt is sikerult formazni, az nekem nagyon tetszett. Bubu ezzel egyaltalan nem ertene egyet, ot az egesznek ez a resze teljesen hidegen hagyta, de sebaj, volt Emily (rozsaszin masnival a zold fejen) es THOMAS!!, sot az eloterben ismet talalkoztunk Percyvel, szoval teljesen kerek volt a vilag.
Ezek utan atbattyogtunk a szep napsuteses idoben a termeszettudomanyi muzeumba ebedelni, dacara a  tovabbra is metszo hidegnek. Bubu es Andras meg kergetoztek is egyet a Mallon.


Bogyot itthon hagytuk a nagyszulokkel, azt kell hogy mondjam, hogy szerencsere, mert a sorallaskor mar kiment volna a biztositek nala szerintem. Most viszont este elvitte oket Andrast egy kis hangversenyre, abba a templomba ahol multkor ketten voltunk; szegeny Bogyo ebbol is kimarad, mert ilyenkor neki mar aludnia kell. Pontosabban kene, mert miota egy szobaban alszanak Bubuval, azota allandosult a lefekves koruli orulet. Hol az egyik aludna mar el, de a masik felebreszti, hol forditva. Kivalo. Kivancsi vagyok, ma meddig megy a bulizas... remenykedem, hogy nem sokaig, mert Bubu ma nem aludt, hatha kidol. Most kellett felmenjek megint rendet tenni, mert Bubuka draga fogta a kedvenc negy konyvet, es mivel a sozbajukban le van oltva a villany, hat kivitte oket a folyosora, majd a furdoben felkapcsolta a villanyt es ugy olvasott. :-o Csak tudnam, kitol orokolte ezt az ejjel olvasasi tendenciat...

0 comments: