.

Thursday, December 13, 2012

Andrasnak Volt autoja...

van. :-D Szoval hetek ota megy a taku-vakuzas, hogy most akkor legyen Volt, vagy ne legyen. Aztan ma elmentunk, es becsereltuk a kis Nissant. Bevallom, en elmorzsoltam egy-ket konnyet, mikor tudtam hogy utolso utjara indul velunk, mert szerettem a kis kavedaralot. De most van helyette Andrasnak egy elektromos autoja, ami szo szerint gombnyomasra indul, es olyan csendes, hogy csak a gumik surrogasat hallani az uton, mikor megy. Sotet este kifejezett lopakodo-uzemmodban lehet vele nyomulni. Szokas szerint majd' 4 oraba telt mire elhajthattunk vele, de sikerult, most itt all kinn, es toltodik. Ha fullra kesz lesz reggelre, egy csepp benzin fogyasztasa nelkul fog beerni Andras munkaba, es mivel ott is fel tudja tolteni, hazafele is ugy jon majd. Raadasul fogja tudni hasznalni az autopalyan a gyors savot, ugyhogy meg az is lehet, hogy nem telik majd masfel oraba az ut.
Itt van, ni:


A kepen meg nem tunik ugy, mintha kiugrana a borebol, mert szemebe sut a nap, es a feje is megfajdult mire vege lett az alkudozasnak, de azota mar kisimult az arca. Nagyon bejott az egesz csaadnak a kocsi, szep es jo is, tenyleg. A hatterben Gary Gold, az elado, aki vegig nagyon kedves volt, szoval ahhoz kepest hogy auto adas-vetel Volt szo (haha), ez egy egesz jo elmeny volt, koszonjuk neki.

Este el is vitte Bubut es a nagyszuloket megnt a Garden of Lights-ot megnezni. Ott keszult ez a kep, amin jot rohogtunk, mert tisztara olyan, mintha szellemet fenykepeztek volna, pedig csak Bubu az, a karacsonyi vilagotasban:
Nagyfiu am o is; ma mar ugyesen tekerte vegig a setan az uj bicojat. Mert kinotte mar jocskan a triciklijet, hat kapott egy rendes biciklit tegnap. Meg egyelore potkerekkel megy, de szerintem nem telik sok idobe, es ugy nyomul majd, mint a nagyok. Van am neki sisakja is, ahogy kell, majd teszek fel arrol is kepet.

Kozben tovabbi nagy fejlemenyunk, hogy Bubu es Bogyo immar egy hete egy szobaban alszanak, es tok jol birjak. Sot, mikor Bogyot visitas miatt ki akarjuk vinni, Bubu tiltakozik! A dolognak szamtalan elonye van, pl. az is, hogy batyo vissza tudja adni a cumijat ejjel a prucsoknek, bar az is igaz, hogy idonkent repulnek befele a plussallatok is, sot egyszer egy konyvet is talaltunk a kisagyban. Gondolom, Bubu magabol indult ki, hogy ha nem bir aludni az ember, akkor legjobb ha olvasgat, mig elalmosodik. :-))

0 comments: