.

Thursday, December 27, 2012

Havazas, doktorbacsi, Chrisek

Eloszoris: par napja majdnem fel napig volt nalunk ho! Ho-ho-ho. :) Utana alig kezdtunk szankozni, hoembert epiteni, atvaltott havasesobe aztan siman esobe, es el is olvadt orak alatt. No de legalabb amig volt, kielveztuk. Mindket gyerek -velem egyutt- fetrengett es dobalta a hogolyokat. Egyelore csak fel az egbe, vagy egyenesen a foldre, mert nincs annal jobb, mint amikor az szetplaccsan. Bubuval iden lehetett eloszor rendesen szankozni, sot mostmar egyedul is szivesen lecsuszott a szembeszomszedek jo kis lejtojen, es meg elvezte is mikor az arokszelen hirtelen a hoba esett a vegen (tavaly ugyanettol teljesen kiakadt es ra se akart nezni szankora egesz ideig emiatt). Most bezzeg ujra es ujra fel kellett neki huzni a szankota dombtetore, szoval remenyeim szerint ez ert legalabb harom szelet makoskalacsot kaloriailag. Igaz inkabb fel rud volt az amit lassacskan en tuntettem el, de na. Szankozasrol nincs kep, mert addigra zuhogott az eso, es az nem tesz jot a gepnek, de elotte meg elkaptam ahogy ezek nyomulnak a hideg fehersegben.


Ma pedig el kellett menni Bogyoval a 15 honapos vizsgalatra. Itt is csnaltam most nehany kepet a varorol meg az egyik vizsgaloszobarol, mert rajottem hogy meg nem is mutattam milyen vagany helyre jarunk. A varo tele van viragokkal, lepkekkel, meg egy kis szokokut is van, es az a vizsgalo ahol ma voltunk pl. tuzoltoallomasnak van megcsinalva, de van allatkert es vonatallomas temaju is. :-))
Bubu es Bogyo nagyon elveztek a latogatast, fel-ala rohangaltak vegig, meg bent a szobaban is kergetoztek. Persze csak addig ment a jokedv amig le nem vetkoztettuk szegenyt a mereshez, mert attol total kiakadt. Az oltasokrol ne is beszeljunk, szerintem ma kulonosen brutalul nyomtak be az egyiket, de mindegy... Engem jobban megviselt mint Bogyit, mert akkor ugyan visitott mint a faba szorult fereg, de utana ket perccel mar ismet fogocskazott a batyjaval.
Statisztika: 77cm es 10 kilo. Joindulattal. :-))
Dokizas utan meglatogattuk Chriseket, akikkel mar marha reg nem sikerult talalkozni, mert hol ok taknyosak-lazasak, hol mi, vagy nem ertunk ra, vagy leolvadt valamekyik gyerek pont indulas elott. Na a lenyeg az hogy elvittuk a karacsonyi ajandekukat, orultek, a gyerekek pedig nagyon elveztek hogy megint mas jatekaival lehetett nyomulni, a cicakrol nem is beszelve. 

0 comments: