.

Tuesday, May 8, 2012

Rovid jelentes a loveszarokbol

Ugyanis Bubu is szortyog kicsit, de Bogyo aztan ahogy kell. Laza nincs egyiknek se meg mindig, de Bogyo ketorankent kel ejjel, es mar mindannyian ki vagyunk nyulva. A gyakori kelesnek egyetlen elonye, hogy jo sokat zabal, igy mar majdnem annyi tapot eszik egy nap, mint amennyit kene neki (azaz napi 550ml-t).
Ma mondjuk mar jobb kedve volt, de tegnap es tegnap elott iszonyat volt. Mindenen felhuzta az agyat, es pillanatok alatt a csitithatatlan oruletig jutott. Ma mar inkabb csak nyugoske volt, de azt se veszesen, aludt is tobbszor, es volt vegre etvagya is, szoval javulgat szerencsere. Remelem ma ejjel mar nem szeanszozunk olyan intenziven.
Par napja eleg esos, borus ido van, de reggel kifogtunk egy szerencses felorat, igy elmentunk egyet setalni. Meg kell mondjam, a ket lurko kezd eleg sulyos lenni. :-) Igen jo ez a kis babakocsi, de a pici kerekek nem konnyitik meg hogy feltoljam oket a dombokon. Igy aztan addig-addig ettem ezen magam, mig ma el nem mentunk a bababoltba, es egyszer az eletben Bubu is kooperalt. Igy rendesen ki tudtuk probalni a dupla Bobot, ami egy elkepeszto mazli. Ennek a babakocsinak az az elonye, hogy jo nagy kerekei vannak, es az elsot le lehet fixalni (futashoz vagy terepen, kiandulason), vagy lehet bolygora hagyni ha aszfalton setalunk. Jo nagy allat, Bubu is kenyelmesen ul benne, de ugy megy mint a guzueger, szinte siklik.
Igy nez ki uresen (holnap remelem tudok majd feltenni a sracokkal is rola kepet.


Nem terveztem meg is venni, mert joval tobbert arultak, mint a neten, de mikor mondtam az elado sracnak, hogy de kar hogy emiatt nem tudom naluk venni, egybol elokerult egy 20%-os kedvezmenyre jogosito kupon, es hoppa, igy mar igen jol jartunk. :-) Igyhat hazajott velunk a Bob. Es gyonyoru. Andras este ossze is rakta, kerekek frissen felfujva, menetkeszen varja a holnapot. Ma sajnos mar nem tudtuk letesztelni elesben, mert mire hazajottunk, Bogyo leolvadt.
Hosszasan ragodtam rajta, mert ez kb a tizedik fele babakocsink igy lassan, de rosseb ott eszi, akkora vagyok mar, mint egy balna, valamit tenni kell. Remelem ez bevalik es tudok majd veluk futni a kornyeken. Ha vegre osszejonne ez mondjuk a kevesebbet zabalassal,... ki tudja, tan magamra is ismernek megint vegre es nem kapnek panikrohamot a "furdoruha vasarlas" emlitesere se. Volt mar ilyen, gyerekek elott, mikor Adetounnal minden aldott nap edzettunk, es tartottam a dietam is, fel ev alatt eleg latvanyos eredmenyt ertunk el. De kolkokkel, ferjjel nem konnyu azt a fajta idot erre raszanni, nameg a dieta, az se egyszeru. De ha Gellerttel tudtam csinalni a cukorbetegdietat, akkor lassuk be, ez is csak nyifogas, szoval melylevego, es holnaptol ujrakezdem. Lehet drukkolni.

2 comments:

Unknown said...

Szuper a kocsi es drukk a futashoz, menni fog az, csak el kell kezdeni. Varom a kepeket!!! - ZsuK

Blacktulip said...

Babakocsi-fetish ;)
Na de a tobbit el tudod adni, nem?
Egyebkent nekem is kene mar mozogni valamit, de kocsis kocogas nem jatszik, Mira labon jon mindenhova, vagy soha nem farad ki...