.

Monday, May 28, 2012

Most Chrisekkel

furodtunk delutan. Ivynak hoztak egy ilyen karra rakhatos felfujhato izet, de o meg nem tud vele uszni; Bubuka viszont elcsaklizta, ugyhogy o asszem eztan ezekkel uszik. Ugy neztem, igy tobbet mozog. Ki is dolt mindenki hetre (mi is). Volt am minden, mi szem-szajnak ingere, Chris hozott jo kis spargat, pacolt csirkehust, aztan sutottunk kolbaszt is, sot, margarita es mojito is volt. Erdo szelen jo a kedv. Miutan a gyerekek aludtak, es mindenki hazament, mi meg bementunk kicsit a holdfenyben uszkalni. Haj, de jo is ez.

Delelott epreszni voltunk, epp csak egy vedernyit, eleg is volt ennyit a mezon nyomulni a harminc fokban. A hetvegi tomegre valo tekintettel viszont traktorral vittek a nepet a foldekre, na az nagy slager mindig. Ellenben Bubu most nem nagyon szedte az epret nekem, inkabb csak maganak, biztos tul meleg volt.  No, azert igy is futotta egy jo epreslepenyre mire Chrisek jottek. Most teljes kiorlesu lisztbol csinaltam, es igy is nagyon jo lett. Kep ezuttal a piterol nincs, igerem. :)

1 comments:

Blacktulip said...

meg kell hagyjam, tudtok elni!

bogyo nagyon szep, a labdas sorozat szuper. a 26 inch szerintem nem kicsi, Zoe 27, de ezzel benne van a 70%-ban, nem hiszem, hogy akkor bogyo olyan kisnovesu lenne.