.

Thursday, May 17, 2012

Kinyuvadtam

de olyan jo ertelemben. Jo kis nap volt ez. Reggel a szokasos seta/kocogas helyett gondoltam jo koran elmegyunk a pillangoskertbe, es mielott meg kinyitna, a tomegek erekezes elott setalunk egyet a parkban. Jo is volt ez igy, kaptunk parkolohelyet is kozel a bejarathoz, de tomeg az igy is van. Nemhiaba nepszeru ez a park, de azert eleg dobbenet, hogy csutortok reggel nyolc utan mar alig lehetett szabad padot talalni. Meg nincs is nyari szunet, hat mi lesz itt utana?
Aztan a kotelezo pillangos kor (mar ismernek a dolgozok a penztarnal es benn is; Bubuka a "butterfly boy"), majd rovid es sikertelen piknikezes utan indulas haza. Bogyo eddigre elegge leepult.
Bubut gyorsan elvittuk oviba, de persze addig Bogyo kialudta magat a kocsiban, szoval itthon elvoltunk kettesben. Egyszercsak csenget a szomszed gyerek, hogy Bubu itt van-e? Mondom nem, csak Bogyo, de hietetlen mod vele is tok jol eljatszott. Csinaltam Aronrol es Cilirol par kepet, nagyon edik egyutt.

Persze szegeny Bogyevac megint mikorra lett almos? Mikor alig 30 percet birt aludni, mert utana ki kellett szedjem az agybol, hogy meessunk Bubuert. O pedig kivetelesen nem sultkrumplizni akart, hanem jatszoterezni, amit Bogyo is elvezett; megint egyutt hintaztak, nagyon edin. Ezek utan teknosozni akart, amire a szomszed Aront is elhivtuk. Nagyon elvezte, kirandulutunk is egyet babakocsistul. Eltevesztettuk az egyik kanyart, es egy eleg meredek, sziklas reszre lyukadtunk ki, tiszta szerencse hogy ott volt Aron, mert igy ketten cigoltuk at a babakocsit a huzosabb reszeken. Asszem most mar kb pontosan tudom, mi az a maximum, amit ezzel a cuccal be lehet vallalni. Eleg meresz. Mondanom se kell, ugye, hogy Bogyo mindezt vidaman ataludta?
Hazaerve Bubu es Aron meg az udvaron jatszottak egy nagyot, ig en Bogyot lefektettem...volna. Csakhogy persze o kipihente magat, mig mi lefaradtunk a kirandulason, szoval fektetesi idoben AKKORA szemekkel vigyorgott rank, hogy meg kapott egy extra felorat itt szocializalni.
Bubu viszont ugy elfaradt, hogy a tesztaval alig birta eltalalni a szajat vacsorakor. Ugy eldolt, mint egy liszteszsak.
Tegnap elott meg epret szedni voltunk, hihetetlen, de iden ilyen koran erik. Bubuis tok edin segitett, ami jo is volt, mert Bogyo ellenben nem. :-))
A zsakmany:

Itt pedig Bogyo lathato, amint alaposan ellatja a bajat egy adag eper-zselenek.


0 comments: