.

Monday, May 28, 2012

Gellert 8 honapos



Rovid osszegzodes... hat eloszoris: tovabbra is igen aprod. Jo ha van 26 incs, de nem biztos; hizni se igen hizik.
Aludni mar igen jol alszik ejszaka viszont, atlag hettol hatig (kiveve, mikor fel hatkor riadot fuj es mindenkit kiakaszt).
Fog az egy szal se, de tovabbra is mindent rag.
Enni tapot alig eszik, de tenyleg, aggasztoan. Vannak napok, hogy ket 120ml-es uveget se iszik ki. Minden egyebet viszont szeret. Imad kenyercsucskot ragcsalni, epret ugyesen eszik egeszben is, csak tartani kell, hogy ne az egeszet tomje be egyszerre. A pepeket egyre kevesbe eszi, inkabb abbol ker amit mi eszunk (ez a tendencia folytatodik).
Altalaban iszonyat kedves gyerkoc, gugyoresz, elvan. Kedvenc jateka a karoram. Nem, nem azert, mert szegeny deprivalt csecsemonek ne lenne hatszaz mutyurkeje, hanem mert ilyenek ezek, mindig az kell, ami nem jatek.
Eljott ismet a konyhafiok kipakolasanak ideje. Jo felorat elpufolgeti a fakanalakat, muanyagdobozokat.
Hason utal lenni, bar hatrol hasra kb 2 masodperc alatt fordul. Fekve korbeporog, de ennyi. Maszasnak nyoma sincs, mondjuk ez nem lep meg, Bubu is kihagyta.
Ujabban szeret alldogalni valamibe kapaszkodva, de egyelore nem sokaig birja, mondjuk max 5 masodperc.
Ugralni az ugraloban, na az nagyon megy.
Probalgatja a Jedi erejet (=nyul erte erosen nyujtozva, aztan ha az csak nem jon kozelebb az a franya valami, akkor frusztaltan nyog).
Ugyesen uldogel, de csak ha en ultetem, magatol nem tud meg felulni. Egyre ritkabban dol barmerre is; azert a kicsi medenceben meg figyelni kell, nem erzi meg, mennyivel konnyebben mozog benne.
A batyjaert es az apjaert is rajong. Nyuszi latta is multkor, hogy milyen orom-repkedest le tud vagni, mikor meglatja. :)
Kezdodik a szeparacios szorongas, ha senki ismerost nem lat hirtelen, akkor nagyon elkeseredik. Erdekes viszont, hogy komfort-szemelynek minosul Bubu is, apa is es en is. De ha akarcsak Alexandranak is odaadtam, ugy hogy csak ketten voltak egy szobaban mig en mondjuk kiugrottam kanalert, na az nem oke, rogton sirni kezdett. Gabinal ellenben soha nincs gond, nagyon orulok, hogy ott szivesen marad.
Amugymeg: egy edi bungyur.


0 comments: