.

Wednesday, March 21, 2012

tulkepp semmi

kulonos nincs, innen a hallgatas. A felujitas ma befejezodik ha minden jol megy, aztan jonnek a leges-legutolso Ilyen Lett kepek. Igerem, utana senkit se untatok a "jeee, nezzetek, barna a fuggonykarnis!" jellegu bejegyzesekkel. :-)
Gellertke viragzik, mar Gabit is imadja, aktivan visong az oromtol ha meglatja. A tobbiek is nagyon szeretik, minden gyerkoc jon oda simogatni, puszit adni; Bubu vedelmezi toluk (Ne nyulj hozza! Nem latod hogy most alszik?!"), nem tudom, szimpatiabol-e vagy mert ugyanigy sajat tulajdonanak tekinti, mint a helikoptereit?
Szoval eget rengeto poszt helyett most inkabb itt egy upac random kep az elmult honapbol a telefonomrol (innen a bena minoseg, bocsanat).


Amugymeg rohanok, ideje megrendelni vegre Bubuka tortajat a helikopter leszallohellyel. Maga a leszallo zumm-zumm mar megjott. Keszulunk nagyon a szombatra, remeljuk jol fog sikerulni a buli annak ellenere hogy persze az egyetlen esos napnak igerkezik hetek ota.

2 comments:

Blacktulip said...

Uzenem a Zuradnak, hogy jo az izlese, minden nagyon szep lett...Bubber meg puszit ad Bogyonak? Alakul ez, latod...

Andrea said...

Koszi szepen. :)
Bubu puszit valoban oszt, mostanaban jott ra hogy mindenki orul ha szeretik, nemcsak o maga. Uj fejlemeny hogy mindenkinek puszit ad, kozli hogy szeret, meghogy o most boldog. :)