.

Friday, March 23, 2012

Cherry blossom Festival

Allitolag iden lesz a szazadik? Szoval nagy unnepsegre keszulnek, holnaptol. Igen am de egyreszt fesztival = oriasi tomeg, masreszt iden a korai tavasz miatt mar most minden virag ki van nyilva, es egesz hetvegere esos idot mondanak. Szoval: vagy ma bement az ember megnezni, vagy idenre valoszinu bucsut mondhatott a cseresznyeviragoknak.
Igyhat nagy levegot vettem, es felpakoltam a bandat reggel aztan benyomultunk. Semmi kulonos gaz nem is volt mig DC-be nem ertunk; ott aztan a husz perces ut elkezdett nyulni mint a retesteszta es nem tulzok, tobb mint fel oraba telt csak parkolohelyet talalni, ami vegulis nem is volt teljesen legalis, de megusztuk. Bogyo persze addig aludt mig a kocsinak volt valami sebessege, de a csucsforgalomban araszolastol o is hulyet kap; velem ellentetben viszont nem fel ora mulva kezd el uvolteni tole, hanem azonnal. Ettol mindenkinek kihegyezodik az osszes idegszala ugye, mert hangero az van, kitartas is, szoval mire kiszalltunk a kocsibol mar mindenki hulla faradt es sikideg volt. Ezzel egyutt megis azt mondom, megerte, mert a viragok eszvesztoen szepek voltak, az ido csudalatos, es DC egyebkent is szep, hatmeg ilyenkor. Szoval fotoztunk, piknikeztunk, Bubu talalt feher pitypangot (kit erdekel a millio cseresznyevirag?! hol a PITYPANG?), Bogyo elnezelodott a babakocsibol... Vegulis mindenki tok jol elvolt. Meg 3 kulonbozo helikopter is arra szallt, igy igazan minden megvolt ami kell. Hozzateszem nemcsak nekunk eshetett le a "most vagy soha", mert hetkoznaphoz kepest meglepo tomeg jott el. A babakocsi ismet jelesre vizsgazott, mindenhol atfert, minden buckan atment, es a gyerkocok is szeretnek benne ulni. Temerdek visito, ordibalo gyereket lattunk, szerencsere az enyemek csak a kocsi maganyaban csinaljak a fesztivalt. Hozza kell meg tenni a kepekhez hogy elvileg 27 fok volt, de szerintem napon tobb mint 30. Hihetetlen, csodas, pihenteto seta volt, nagyon orulok hogy nekivagtunk.
...azzal egyutt, hogy a hazaut valami  elkepeszto szivas volt megint, pedig delutan egy fele elindultunk, megis fel negy!!! lett mire hazaertunk. Na jo ebben benne van egy feloras kitero a boltba, mert Bubunak igertem a varosban egy lufit, de akkoris. Ugyanis valakik epp osztogattak valami kek lufikat a fesztivalon, de nem tudtunk odamenni mert Bogyo epp evett. Bubu szepen zokszo nelkul kivarta a hazautat, szoval megerdemelte.
Nameg... tenyleg szulinapja lesz holnap. Bubu 3 eves lesz, Bogyevics meg fel. :-)
Itthon aztan kinyultunk az udvaron, Bubuval  fagyiztunk, Bogyo logott a szonyegen, es meg a cica is megjelent a szinen. Mikor Andras hazajott, meg fara maszni is probalt, legalabbis logni, es nagyon elvezte...amig be nem vagta jol a fejet. :-o

Vannak am mar tulinapjaink is a hatso kertben, de azokat meg nem fotoztam.
Holnap nagy banzajnak igerkezik; meglepo modon szinte mindenki igent mondott mikor hivtuk. Ha tenyleg el is jonnek, megint lesz tomeg, es holnap ilyenkor remelem megint azt irom majd, hogy intenziv volt, de megerte.

0 comments: