.

Tuesday, March 6, 2012

Haladunk

Ma a granit kerult be a konyhaba, meg a furdok kapnak uj ruhat. Kisse izgalmasan kezdodott, mert reggel megjott az uj lampa a furdobe, erre kiderult hogy csak a lampa karok vannak, de ernyo nelkul, igy azt vissza kellett vinni. Raadasul a szombaton kinezett csaptelep se volt jo, igy azt is vittem magammal. Sajna abbol nem volt megfelelo a boltban, de ugye Amazonon *minden* van, meg csaptelep is. Majd erkezik 3 napon belul. Lampat viszont sikerult venni, alig varom hogy beszereljek. A mostaniak eleg retrok; csak epp nem ugy ahogy kene. Miert van az, hogy ha valami stilus visszajon divatba, attol meg a husz eves cuccok ugyanolyan hulyen neznek ki??
Minden esetre orulok hogy a gyerkocok nincsenek itt, iszonyat higito-szag van (mar ha maga a felfordulas nem lenne eleg).
No azota felraktak nagyjabol a csempet is; hat bevallom lehet valami vilagosabbat kellett volna valasztani? Azt hittem nem lesz ilyen petty-metty az osszhatas. Most furcsa minden esetre. Kivancsi vagyok a sutot vissza tudja-e ma rakni az urge, vagy megint mikros vacsora lesz?

0 comments: