.

Sunday, October 10, 2010

Furdes, kirandulas, aztan rajzolunk

Tegnap vegre bevittem a fenykepezogepet a furdobe mikor Bubber pancsolt, es micsoda mazli, hogy igy tettem, nezzetek:


Hat ezert a mosolyert erdemes, mindent. Meg az is lehet, hogy ujra nekivagunk egyszer, mert hatha van valahol nekunk meg egy Bubutesonk, akivel ez a buttymurutty jatszhatna.

Mivel Andras fonokenek jovoltabol minden nap erkezik egy csomo inyenc finom kaja, igy fozni nem kell, tehat ha megununk itthon ulni, kirandulunk, mas dolgunk a tulelesen kivul nem leven.
Mivel Tobias, az ebugatta multkor olyan ugyesen visszajott, kierdemelte az ismetelt szabadon eresztest, es ki is elvezte.

Bubu is megnezte ismet az osszes levelet, de most kulonosen egy gorbe faag kototte le a figyelmet, azt hurcolta magaval vegig es utotte-vagta az avart maga korul, mint egy igazi ferfi, hehe. Jo, ez nem igazsag igy ebben a formaban, mert en is szerettem annak idejen a keriteseken vegighuzni bottal, hogy halljam a kopogast.
Miutan visszajottunk, rajzoltunk egy csomot az udvaron, most vegre apa is beszallt. Rajzolt Bububak repulot, traktort, autot, sot aztan lett emlekezetbol egy Hawaii- es egy Magyarorszag terkep is, csak igy emlekezetbol. Mindig ledobbenek egyebkent, milyen fenykep-memoriaja van az Embornek.

Bubber viszont ugy kidolt utana, hogy azota is alszik, most tanakodunk, hogy ebresszuk-e fel. HIaba, a szabad levego megteszi a hatasat.

Kulonben ma kicsit jobban voltunk, eddig legalabbis nuku sirogorcs, szoval csak van feny az alagut vegen.

0 comments: