.

Wednesday, April 6, 2011

Nem vesztunk am el :)

Csak igazabol semmi egetrengeto nem tortenik. Ilyen hatalmas ujsagunk van, hogy a tavasz keslekedesevel az ehezo egerek benyomultak a hazba, es azzal a gusztustalan ragados egerfogoval vadaszunk rajuk. Andras mar egyet kapalaccsal vert agyon, mert abba a ragacsba csak beletapadnak, de aztan ennyi, nekunk kell kivegezni az aldozatot. Igy aztan most felmerult, hogy csak jo lenne egy macska a hazba. Nezegettem is, es legnagyobb meglepetesemre talaltam egy macska-mentot, aki egyetert velunk, hogy a makkanak kell a szabadsag es nem jo oket allandoan bezarva tartani. Szombaton megyunk talalkozni nehany cirmossal, hatha lenne utanpotlas.
Kozben o is felrakta a hianyzo Kalmant Facebookra, hatha a sok macska-baratkozul latta valaki. Erre egy napra ra, ir hogy a szomszed utcaban mintha lattak volna egy voros kobormacskat; na mondom ez nem lehet az enyem,  ha ilyen kozel lenne, hazatalalna. De allitolag lehet, hogy a ho miatt nem erzi a szagokat (?). Szerintem Kalman macskaban egyenesen zseni (volt), es nem tudom elkepzelni hogy ott setalna el a haz elott, ugy, hogy ne ismerne meg, de ki tudja; majd azert nyitva tartom a szemem. Nagy meglepetes lenne, az biztos.

Egyeb hir meg, hogy kitalaltuk, hogy lesz a nyari hazalatogatas. Sokat latolgattuk, hogy a 14 napbol hanyat toltsunk Szegeden, hanyat Pesten, aztan Paradra is kene menni,..hat elegge kezdett ugy kinezni a dolog, hogy ebbol minden lesz, csak pihenes nem. Igy aztan gondoltunk egy nagyot es mereszet, es elhataroztuk, hogy igenis pihenni megyunk, igy a 10 napot Paradon leszunk, aztan eljovetelunk elott gyorsan besuvasztjuk Szegedet es Pestet, 2-2 napra. Nyilvan ez azzal jar majd, hogy nem jutunk el mindenhova, de legalabb nem ugy jovunk majd vissza, mint a mosogatorongy. Ki is neztunk Paradon egy gyerek-barat panziot, ami valojaban egy ikerhaz, remeljuk lesz kiado apartmanjuk akkorra. Igy addig a nagyszulok lehetnenek a paradi hazaban, Nyuszival egyutt; es valoban lenne tobb, mint egy hetunk tiszta hegyi levegot szivni, viragot szedni, kirandulni... Na ez nekem sokkal jobban hangzik, mint az ide-oda rohangaszda. Es ha netan kulturalodni akarnank, ott van kozel Eger, Sirok, sok-sok kastely, szoval szerintem nagyon jo lesz igy.
H. Andi, ugy veszunk majd ki apartmant, hogy ti is elferjetek ha jottok! szoval gyertek. :) Es minden barat es ismeros is, termeszetesen, nagyon szivesen lesz latva. De Bubuval biza nem konnyu minden nap mashol aludni, plane az augusztusi nagymelegben utazni...
Megmondom oszinten, hogy igy kitalaltuk, mar egyre jobban varom. Ki is neztem, hova kene elmenni, van ott annyi program hogy ihaj.

Na jo, vissza az enzimkinetikahoz... *sohaj*.

2 comments:

Unknown said...

Bubbert mindenkepp vigyetek magatokkal, hadd valasszon o uj macskat, mert elsosorban vele kell joban lennie a macskanak.
Bar szerintem Bubber az osszes macskat akarna :)

Handy said...

oo, ez szuperjo, koszi! :-) majd irok!