.

Monday, April 12, 2010

hetvege

Elso hetvegenk volt mar szeret se tudjuk, miota, hogy senki se volt (nagyon) beteg. Jo-jo, mi meg mindig orrfolyunk, na de ez mar semmi az eddigiekhez kepest.
Miket is sikerult belesuriteni... Eloszoris, elmentunk jatszoterre! De nem am akarhova, hanem egy huszprecnyire levo oriasi jatszos parkba, ahol vegre lattunk sok-sok gyereket (en nem tudom, miert,de amugy itt meg hetvegen, szep idoben se konnyu szabadlevegon csaladokat latni).

Szoval nagyon jo volt, Bubu hintazott apaval, kicsit babakocsizott, aztan felkeredzkedett nagymamara. Ott aztan mindenaron meg akart gyozodni rola, hogy a nagyi van tenyleg a kalap alatt.
Akepeket elnezve is egyertelmui,hogy ideje vegyek valami gyerekhordozot, ami azert ennel a modszernel kenyelmesebb. A bjornt sajnos kinottuk, hiaba! Az ujat mar meg is rendeltem, remelem, bevalik.

Este aztan volt pogacsa sutes, meg persze eves. Utobbiban Bubber is remekelt. :)

Vasarnap a kerteszkedese volt a foszerep: elultettunk egy nagy csomo viragmagot: reszint a Shenandoah-bol hozottakat, meg napraforgot,pipacsot is. Sot, paradicsomot, uborkat is palantaztunk, ha mar van meleghaz. Ha oszinte akarok lenni, meglepne, ha lenne belole valami, de jo moka es testmozgas volt. Aztan biztos ami tuti, Nyuszi es Andras hoztak azert paprika es paradicsom-palantat is, nehogy ugy jarjunk, mint a kokenymaggal; azok kozul egy szal nem sok, annyi se kelt ki.

Este aztan Erzsivel meg kirandulni is elmentunk, vittuk Cilit is, hadd szaladja ki magat. Gyonyoru az erdo ilyenkor, csupa friss hajtas, tavasz-illat... Teljesen feltoltodtunk!

0 comments: