.

Saturday, April 24, 2010

hallgatas

...semmi kulonos sincs velunk. Ritka az ilyen hott esemenytelen nap, plane tobb egymas utan, de gondoltam megnyugtatok/ kiabranditok mindenkit, hogy nem azert van hirzarlat, mert valami marha izgi tortent, csak sunyitunk rola.
Az egyetlen hir, hogy nagy erokkel probalunk gazdat talalni Samunak, mert tovabbra is morog ha a mieink a kajaja vagy egyeb tulajdona kozelebe mennek, es ez ugye nem tul megnyugtato. Sajnos a rescue is kenytelen volt feladni, mert mas se tud a nyakaba venni egy ilyen oreg es beteg, raadasul morcos joszagot. Szoval, itt nem maradhat, mashova nem hivjak, es ez egyetlen lehetoseget hagy nyitva, az elaltatast.
Szoval nehez a szivem, mert amugy rendes kutya, es vegre kezd odajonni simiert, jo szoert, velem nezi az esti filmet a pamlagon, es rettento nehez kimondani ra a halalos iteletet. Foleg mert miattam van itt, es milyen mar egyszer megmenteni, aztan hagyni hogy megoljek. Kivagyok ezen elegge. Ugyanakkor Kiskutya mar alig eszik, es retteg tole, a multkor a cicat akarta megharapni, szoval vannak problemak, amik foleg kisgyerekes hazban nem vallalhato kockazatot jelentenek. Tudom, hogy eljon a nap, mikor nekem kell majd elvinni elaltani, es... Hat, ismertek.


1 comments:

Blacktulip said...

Erdekes, a kepen inkabb jambornak latszik!
Tolunk ketto hazra lakik egy allatorvos noci, volt egy 3 eves labrador keverek kutyajuk, de el kellett altatni, mert a 2 eves kisfiukat megharapta...:((((
Inkabb fogd fel ugy, hogy megedesitetted az utolso napjait, nem egy ketrecben mult ki, ha sor kerul a legrosszabbra. Ez a lenyeg, nem az a pillanat, mikor mar nincs tobbe...