.

Tuesday, April 20, 2010

Best of both worlds

Ma megint nagy beszelgetes volt a fonokommel; nagyon nem akart elengedni. En meg nagyon nem akarom masra bizni a gyereket. Felajanlotta, hogy felmunkaidoben jarjak be, ugyanannyi penzert. De akkor is idegenre kene bizni Bubut, igy erre nemet mondtunk. (Lehet hogy hulye vagyok, de ez van, ugy ereztem ez a helyes). Ma aztan addig-addig nyuttuk egymas fejet, mig a kovetkezo otlet merult fel: heti egyszer megyek be par orat, addig Erzsi vigyaz Bubberre; plusz estenkent olvasok nekik cikket, atnezem az adatokat, irok palyazatot, ami kell. Cserebe fizet, mint konzultanst, es igy dolgozom is majd, de egesz nap ithhon is leszek Bubu-gyerekkel. Nem mas neveli, ugyanakkor nem esek ki teljesen a korforgasbol sem. Lesz anyja a gyereknek, full time, ugyanakkor nem marad az oneletrajzomban sem egy tatongo szakadek. Meg kell mondjam, hihetetlenul orulok!! Mikor ezt kitalaltuk, mindketten fellelegeztunk: o se marad ember nelkul, nekem se kellett feladni semmit, mindketten jol jartunk, es mindketten ugy erezzuk, mi jartunk jobban. Na, ez a jo uzlet. :-)

6 comments:

Blacktulip said...

Andi, ez szuper!!!

Nagyon irigyellek most, már én is nézegetek, milyen otthonról végezhető részmunkák vannak, melyek túlmutatnak a pelus-büfi-dajkanyelv hármason. :D

Betty said...

Huu ez tényleg jó üzlet! ügyi vagy!

Agi said...

Szuper megoldas! Nagyon orulok, hogy osszejott!

Gabi said...

Nagyon jó fej a főnököd, ez nem semmi! Tényleg a legjobb megoldás :))

És Bubberral lehetsz full time. Bevallom nagyon csendben, hogy hihetetlenül irigyellek, én is nagyon szivesen itthon maradnék a fiúkkal.

Andrea said...

Koszi mindenkinek! Meg ki kell dolgozzuk a reszleteket, nincs egyelore se a kezdo datum, se a fizetes lefixalva, de alapjaban veve nagy megkonnyebbules volt.
Gabi szurkolok, hogy nektek is sikeruljon minel hamarabb kitalalni valami mindenkinek idealis megoldast. Ne add fel, es kuzdj! (valamint bizva bizzal. :-)

Anonymous said...

ez tuti!!!
Ax