.

Friday, April 19, 2013

Nevnap rozsaval es kiflivel

Csudaszep rozsa Andrastol:


Ez pedig a mai kifli, ami egeszen szenzaciosan finom; kivul ropogos, belul foszlos, egy alom. A 12 ugy elfogyott, mint a sicc.
Kicsit huzodoztam tole, mert fozni kellett a tesztat, es mi lesz ebbol, gondoltam en. De semmi gond nem volt, konnyen megfottek aztan meg is sultek; mennyei lett.

Es itt a Nagy Ajandek, ertekben es szo szerint is, a monszter-mixer. Ez, mostmar bizton allithatom, egy vadallat. Egesz almat nyiff nelkul bedaral, mindenestul, fel perc alatt (se). Szoval egy ideje friss gyumolcs es zoldsegle van itthon, ahanyszor csak akarom. Vagyis ahanyszor csak nem kell csendben lenni mert valaki (khm, Bogyo) alszik. 
Majd teszek felo rola videot is, mert hihetetlen joszag ez; zeller, repa, minden pillanatok alatt eltunik benne, es sima, selymes ital lesz beloluk. A spenotbol es a ceklabol is. Kb szerintem Andras mobiltelefonjabol is az lenne, bar meg nem mertem kiprobalni. Csinaltam mar vele hazi mandulatejet is, anyam legnagyobb derultsegere, mert igen, a mandulat is fejni kell. Turmixolas utan. 

Szoval ime, a modern idok NDK-s turmixgepe.

Jon majd meg hozza egy aszalo gep is (itt dehydrator neven fut), remelem az is bevalik es lesz a kolkoknek (es nekunk) iden hazi szaritott gyumolcs es zoldseg. Bubu nagy rajongoja az eper-, alma- es bananchipsnek, bar keszen nem olcsok. Remelem ezzel fogunk tudni csinalni.

Itt Bubu es Aaron az udvaron; eloszoris is pitypang-fujas, aztan bemutatjak, hogy kell raketat loni az egbe, majd az uj slager jon, az Icamamatol kapott reptetos jatek; igaz az egyik korong mar a fenyofa tetejen van, tiszta jo, hogy kettovel adtak. :)
Cuppantas mindenkinek, holnap megint anatomia ZH, tanulnom kene.

0 comments: