.

Saturday, April 27, 2013

Kolbasz-fesztival!

Moni kerdezte, hogy tenyleg ilyen is van-e nalunk, hat tessek kerem megnezni, hogy meg mennyire, hogy van! Hajaj! Es micsoda tomeg volt! Mi sajnos delutan negyre ertunk csak oda, mert -es ez vegulis a jo resze - mindenki aludt delutan, de igy se maradtunk le a kolbaszrol. Sot, a csapolt sorrol es a langosrol se. De a legjobb az volt, hogy a benti tomeg utan ki lehetett menni a helyszin, az ukran templom hatalmas kertjebe, aminek a vegeben meg egy kis to is volt. Ott aztan nagyot jatszottak a kolkok, es Bubu olyan boldog volt, amilyen csak Lilikevel tud lenni. Szoval holnap is jo napja lesz, mert megyunk Alex szulinapjara, es persze oda is jonnek majd Lilikeek. Na Bogyot se kell felteni, o is nagy orommel dobalta be a toba a fadarabokat, kergette (volna) a libat, de annak volt annyi esze, hogy inkabb a to kozepen uszkalt. Bogyo ujabban annak orul legjobban, ha mindenfele hihetetlen testhelyzetben logatjak, forgatjak es lehetoleg meg dobaljak is, ugyhogy ma Andrassal felvaltva tettuk ezt; meg kell mondanom, edzesnek se rossz, mert lassan azert novoget am.
Na de hogy aztan a lenyegrol is szo essek mar; tehat a KOLBASZ, az is remek volt, bar en sokat nem ettem belole, mert a felet Bogyo nyulta le, a masik felet elosztottuk Nyuszival; de ami jutott, az finom volt nagyon. Volt hozza mustar, savanyu uborka, kenyer, szoval teljes boldogsag. Andras, Bea es Nyul a langost valasztottak, es amilyen gyorsan az elfogyott, abbol arra kovetkeztetek, hogy finom lehetett az is. De legkozelebb veszunk egy kinti gaz grillt es akkor lehet itt az udvaron sutni, majd Beaval osszeallunk. Bent nem vallalnam be a konyhaban, mert nincs jo elszivonk es durva egy szaga bir azert lenni.
Jo volt Beaval is talalkozni vegre megint, meg is beszeltuk, hogy legkozelebb nem varunk honapokat az ujabbig.
Szoval remek kis nap volt igazan; de szegeny Bubber megint belazasodott ejjelre, szoval csak remelni tudom hogy a tegnapinal esemenytelenebb ejszakank lesz.
Imhol a rengeteg kep.

0 comments: