.

Monday, April 8, 2013

Kepinvazio

El vagyok maradva mint a borravalo; csak gyulnek-gyulnek a kepek, es sehol semmi a blogon. Szoval irni nem tudom, lesz-e idom (nem), de kep, az lesz dogivel.
Eloszoris: mekkora tehen vagyok mar a kepeken?! vaaa! pedig ilyeneket eszem ujabban:


Ez egyebkent nyers repasalata grillezett csirkemellel. Amugy finomabb mint ahogy kinez, de akkoris...Minden esetre nemcsak en vagyok oda az uj kajakert; Bogyo peldaul teljesen kinezi a szambol a falatot. Meg repat is egyutt reszeltunk.


Aztan eloszor belenyulkalt a kajamba, makd kivette a kezembol a kanalat, vegul a vizemet is kiitta. Mer' ilyen gyerek. Mint latszik, az ehenhalas ennek ellenere se veszelyeztet. Nincs igazsag, komolyan.
Ezek ma keszultek az udvaron, mig Bubu oviban volt.Bogyo orul a kretainak, graffitit helyez el a fa torzsen, osszerajzolja a macskat, aztan felulvizsgalja az uj mulcsot a kertben, vegul Nyuszival kiulnek kavezni.Nem egyszeru vele lepest tartani.


Delutan aztan Bubu olyan faradtan jott haza az ovibol, hogy csak odakucorodott Nyuszi olebe meset hallgatni, es meg fagyi igeretevel se lehetett elcsalogatni a Riohoz. Ugyhogy megint csak Bogyoval nyomultunk ketten. Hat vele nem lehet unatkozni igy se. Az egyik kepen lathato egeszen kulonleges csuszdazasi technikaja is...


Ezek meg hetvegen keszultek, meg a nyar kitorte elott; Bubu es Bogyo a Needwood to partjan dobalnak kavicsot. Bogyo a vegen totalisan kiakadt, mert nem engedtuk meg, hogy ruhastul belemenjen.


Ez asszem vasarnap, szokasos Blackhill, most fiukkal es kutyakkal. Es meg kell, hogy mondjam, nemhiaba oszul mar Toby arca, lassan az esze is mintha kezdene beerni! Teljesen kulturalt kis seta volt. A vegen persze  ismet kavicsdobalassal a fiuk reszerol.


Mire hazaertunk, meg mindig szuper ido volt, ugyhogy Andras beizzitotta a grillt, es adtunk neki! Hu de jol esett ujra kinn vacsorazni. 


Itt meg a penteki allatkerti kepek Nyul jovoltabol; mint lathato, szemuvegben kentem meg a begyulladt szemem miatt, de ez azota szerencsere teljesen elmult.

0 comments: