.

Sunday, January 20, 2013

Ashley szulinapjan

Tegnapra vegre jobban lettem; ugyanis a tegnap elottot teljes lenyuvadasban toltottem: hogy egy klasszikus kifejezessel eljek, nem tudtam, hogy melyik vegemet tegyem a vecere. Ez amilyen roppant humorosan hangzik, olyan gaz volt igazabol. Aztan ahogy en abbahagytam, kezdte Blanka. Andras egyelore meguszta, Bubu napokkal ezelott tulvolt rajta, ugyhogy remeljuk Bogyot az oltas vedi. Mar ha vedi. Mert en nem tudom, mi van vele az utobbi napokban, de szornyuuuu. Ejjel-nappal erthetetlen okobol nyuglodik. Nem allandoan, hagy eppen tulelesnyi szunetet, de egyebent rajtunk log es riiii. Amig fel nem vesszuk, akkor hirtelen minden oke. Ami gyanus, ugye, mert ha valoban valami komolyabb lenne, akor ezt nem szuntetne meg a nyirjedest. Na meg, akkor nem ilyen alkalmak hoznak elo a vinnyogast, minthogy pl. nem adunk neki kavet (meg csak az kene), vagy hogy miert nem gyurheti ossze a konyvlapot. Ma ejjel a draga kicsi angyalbogyoro hajnal fel kettokor akkora cirkuszt rendezett (ismeretlen okokbol) hogy mindenki haptakban allt, eppen hatraszaltot nem nyomtunk mar neki hogy hagyja vegre abba. Na, jo abbahagyja. Visszatesszuk, negyed ora mulva mikor mindenki _eppen_ visszaaludna, ujra kezdte. Ekkor mar senkinek nem volt energiaja csinalni semmit, es a repertoar is ki volt meritve, ugyhogy ott visitott egy ideig....aztan mint eji bogar, ki nekiment a falnak, nagyot koppant, s azutan elhallgat(ott). Persze reggel hat utan nyugosen kelt, mint akit valaki (khmm) nem hagyott aludni. Hipp-hipp-hurra. Persze a nagy is nyugos ilyenkor allo nap, mert o is ki van merulve; es mi is. Kivalo. Komolyan, nem tudom, ket gyerek melle vajon hany felnott kene, hogy ne allandoan a vegkimerules szelen tantorogjunk?
Na de nem is errol akartam irni valojaban, (fogalmam nincs, miert megis ezek kivankoztak ki? hahah) hanem arrol hogy tegnap elmentunk Bubuval Ashley szulinapjara; o Bubu egyik kiszemeltje az ovodaban, egymas mellett van a szekrenykejuk is. Nagyon erdekes volt, egy kezmuvesboltban tartottak, ugyhogy mindenki elobb a neve kezdobetujet, aztan egy kepkeretet, majd vegul egy madaretetot festhetett ki. Bubuval ezerrel nekialltunk, es szerintem nagyon edi cuccok lettek a vegen. Ashley ugyan szoba se allt Bubuval mig ott voltunk, de az anyukaja elarulta, hogy masrol se hallanak otthon, mint hogy Artur igy meg ugy. :-))
Bubu teljesen belelkesedett, mikor mondtam hogy a madaretetot kirakhatjuk es jonnek majd enni a madarkak, ugyhogy a szulinap vegeztevel beugrottunk az allatos boltba es vettunk egy csomo magot meg egy rendes etetot. Ahogy hazaertunk, fel is tettuk a fara, Bubu pumpala nezte hogy mikor jonnek a vendegek majd falatozni?

0 comments: