.

Sunday, September 19, 2010

sohaj

Szoval, ember tervez, Bubu virus vegez: nem lett a tegnap talalkabol semmi, mert apa es fia a gyomorinluenza gyotrelmeivel kinlodtak itthon; hanyas nem volt, ellenben... Na szoval gondoltuk, inkabb itthon maradunk. Mara mar nyoma sincs ennek, jol vannak, de Bubuka meg elkezdett aktivan fogzani, be van duzzadva az egesz also allkapcsa, mintha az osszes hatralevo fog most dontott volna ugy, hogy akkor kibujik. Kinlodik a lelkem, de nagyon, sir, mint a zaporeso es semmi se jo. Pedig ma van egy kis magyar piknink egy kozeli parkban, mentunk volna szivesen. De vagy uvolt, vagy alszik, nem tul szocialis. Kapott pedig szegeny fajdalomcsillapitot, ahogy hatni kezdett, kidolt, szerintem ejjel se aludt jol ezek szerint. Normalisan het fele kel, most 10:11 van, es egy orat, ha volt fenn, azt is keservesen.
Nesze neked hetvegi pihenes.
Tegnap annyira jutottunk ki a hazbol, hogy elmentunk dupla babakocsikat nezegetni (totalis kudarc), meg egy jatszoterre. A babakocsi vasarlas azert fulladt kudarcba, mert egyreszt Mokuscickany abszolut nem kooperalt (nehez felmerni, hogy vajon mennyi hely van meg noni a kocsiban, ha a teszt-alany homoritva visit), masreszt nekem ugy tunt, minden dupla kocsi vagy dognehez es halal ronda, vagy lehetetlen kormanyozni meg uresen is, vagy mar most is alig fer bele a masfel eves Gyongyszem. Esetleg a fentiek tetszoleges kombinacioja. Kiprobaltunk pedig legalabb huszat, az arkategoria aljatol a legtetejeig, mindegy volt. Evvan. Nem veszunk, egy kiadas meguszva.
Ellenben talaltam neki egy ennivalo gumicsizmat oszire, zold es sarga, es ugy nez ki az orra, mint egy mano-arc. Nagyon vagesz, Bubber is azonnal odavolt erte (sot itthon is allandoan abban lenne, ha lehetne). Menni fog a sarga tuzolto-egyenruhas esokabatjahoz.
Talalt meg egy fa-vonatot is a kis masiniszta, de nem tudom, hol tanult ez vonatot vezetni, mert mindenaron allva akarta veghezvinni a feladatot.
A jatszoter mar jelentosen jobb otletnek bizonyult, ott par oran at mindannyian felszabadultan libikokaztunk, apa es fia motoroztak, es Bubuvirag hintazott is, de arrol nincs kep, mert apa hatulrol hajtotta, en meg elolrol, es ez a fajta multitasking meg nem az erossegem.
Jojjenek hat a szar minosegu, de azert edi kepek. :)







0 comments: