.

Tuesday, July 13, 2010

Fussunk!

Bubu egyre profibban kozlekedik egyedul: ma is elmentek Erzsivel a jatszoterig ugy, hogy Bubu nem is kapaszkodott semmibe, nem fogja Erzsi kezet se, semmi. Csak az utra felfestett kek csikokat mutatja meg vegig, amivel a vizvezeteket jelzik. Teljesen vegig ugy megy, hogy tip-top-tip-top, kek csik, lehajol, mutat; tiptoptiptop, megint mutat. Meg kell enni!! Persze csak akkor es oda megy ahova akar; nyilvan...
Aztan jol elfarad, es hazafele kezben kell hozni, mert a babakocsi az mar nem meno. A gyerekhordozo is csak akkor jo, ha mar hulla faradt, egyebkent kb ot perc mulva mar ki akar jonni. Mikor kirandulni voltunk vasarnap (Black Hill, a szokasos), akkor is csak ugy volt jo, ha menet kozben halkan dudolgattam neki. :) Mondjuk jo almos volt.
Mostanabn kezd atallni a napi 3x alvasrol 2x-re, de meg nem biztos benne, melyiket akarja kihagyni, a reggelit vagy a keso delutanit. Van, hogy letesszuk aludni es hallom, hogy nem lasizk, csak csendben pakolgat a kisagyaban.
Egyre ugyesebben rajzol kretaval, Ulival olyanokat alkotnak, hogy csak na. Tegnap ki volt jelolve apa, anya es Bubu parkolohelye, mindnekinek a jarmuve is feltuntetve, apa kis kek kocsija, anya terepjaroja, es persze Bubu babakocsija is. :-))

Na most rohannom kell,elvisszuk Erzsivel Kalmant allatorvoshoz; valami allat elkapta a bal fulet, es egyre rondabb a seb rajta. Vartam egy ideig hatha magatol gyogyul, de egyre rosszabb. Fuletlen macskat megse akarunk, ha szemtelen kutyank mar van is. :)

0 comments: