.

Tuesday, July 20, 2010

Crapnos es egyeb furcsasagok

Kesz komedia minden nap, miota Jakab itt van, nincs egy unalmas (vagy csendes) pillanat se. Mai bizarreria: megyunk setalni a kutyakkal (Jakab persze gordeszkan, Cilike probalja megenni, de visszatartom). Toby, alias Aladar korbe-korbe megy, Erzsi es Andras vihognak Jakab vegtelenitett hulyesegein; Andras kinjaban, Erzsi egesz felszabadultan. Hat egyszercsak latjuk, hogy megy az ut kozepen egy marha nagy teknos! Na, mindannyian odamegyunk, kivancsian korbealljuk, Erzsi batran megbizgeti a tele kutyaszaros zacskoval, hat erre AKKORAT tamadt ra a teknos mint allat! Mind hatraugrottunk, aztan ugy elkezdtunk rohogni, hogy azota se tudjuk abbahagyni. Elneveztunk crap eating teknosnek, roviden: Crap-nos.
Aztan ma nezzuk a Red Baron-t (nagyon jo nemet elso vilaghaborus film), erre mondom a vegen,hogy nem fair hogy a kuzin tuleli a foszereplo meg nem. Erre Jakab felalomban: Buzi? ki a buzi?! Na akkor jott a buzi kuzin viccek tomege. Anyam, komolyan, ugy erzem magam,mint gimiben a koleszban, minden este faj a hasam a rohogestol. (na erre most azt irtam hogy faj a hajam, Freud, Freud...)

1 comments:

Tee said...

hahaha...ezekkel a teknosokkel vigyazni kell, nemhiaba hivjak oket snapping turtle-nek...egy olyan pdakapassal nem kis kart tud okozni az ember vagy allat nyulvanyaival:)