.

Tuesday, July 6, 2010

Adelek, julius 4., es hetfo

Pentek reggel erkeztek, persze nagyon faradtan, egesz ejjeli vezetes utan. Szombaton bementunk DC-be a Folk Fesztivalra, de kepek nincsenek, mert Andras itthon maradt, hogy Ulit felvegye a repterrol, en meg egyedul gyerekkel, babakocsival es taskaval a metron nem vallaltam be a fenykepezest is.
Jo volt, lattunk laoszi break dance-t, ettunk indiait, setaltunk a Mallon, beneztunk egy kicsit a Natural History Muzeumba is. Aztan jottunk is haza, mert nagyon meleg volt, es a gyerekek elfaradtak.
Vasarnap volt julius negyedike, grilleztunk, furodtunk a medenceben, jol ereztuk magunkat. Sutottem eletemben eloszor langost, es egesz jol sikerult. Bubu is tomte befele, fokhagymas tejfollel, ahogy kell.
Volt turos palacsinta is, annak is nagy sikere volt, friss kaporral a kertbol.
Este Adelek ugy dontottek, nyolc fele elindulnak vissza, hogy Krostof atauldja az utat ismet. Andras, Erzsi es Uli viszont batrak voltak, bemereszkedtek tuzijatekot nezni DC-be. Azt mondtak nagyon szep volt, bar hazafele a metron brutalis volt a tomeg.
Tegnap, hetfon, olyan meleg volt, hogy gondoltuk kivalo alkalom megint megprobalni eljutni az obolpartra, Sandy Point Beach-re. Ott Erzsi csinalt kepeket, ha ideadja, toltok fel majd.
Marha meleg volt, egesz nyaron kinn voltunk minden nap, de meg igy is, egetett a nap! Nem is maradtunk tul sokaig, ketszer bementunk a vizbe es jottunk haza. Bubu nagyon elvezte a tengert, eloszor meg volt illetodve a hullamoktol, de aztan teljesen belejott, es vigyorgott ezerrel, hogy a viz emelgeti a labait. :-)
Ujabb fejlemeny, hogy egyre kevesebbet hajlando a babakocsiban megmaraddni, inkabb jonni szeret, kezenfogva.
Ma egy keveset bementem ugyan dolgozni, de aztan rohantam haza, mert az a terv, hogy bemegyunk DC-be pillangokat nezni. Van egy szep kiallitas, ami ma ingyenes, hatha bejutunk. Bubber viszont persze alszik mint a tej, mi meg varunk itt tukon ulve. :-))

0 comments: