.

Tuesday, July 1, 2014

Allat mania

Bubu asszem ram utott ami az allat-szeretetet, vagy inkabb valljuk be, maniat illeti. Minden egyes joszagot haza akar hozni, de ha nem lehet, hat legalabb felveszi, megsimogatja es viszi egy darabig. Abban egyeztunk meg vegul, hogy ez oke, meg lefenykepezni is, de aztan elengedjuk, mielott a joszag belepusztul a nagy szeretetbe. :)
Ma delelott a nagy nyari melegben ismet a Black Hill parkba mentunk, es vittunk szerencsere vodrot es vizi szandalt; ugyanis igy fogott Bubu eloszoris egy pici bekat, aztan a vodorrel a toban egy csomo kis harcsat, ezeket hozta is a vodreben Bubu a patakig nagy hosiesen; lattunk szitakotot, aztan a pataknal ugyan a kis csikokat nem tudtuk elkapni, de megint volt egy gote (?). Ezuttal en lattam meg, ugyhogy marha buszke vagyok magamra, mert nem konnyu oket eszrevenni. Meg lovakkal is talalkoztunk, mert epp arra lovagolt egy anya a lanyaval, de arrol nincs kep, mert epp gotet vadasztunk. Mikor megvolt a zsakmany, Bogyo kitalalta, hogy mi masra is volna valo a patak, mint hogy nyari napokon fel-ala rohangaljunk benne? Olyan meggyozoen csinalta, hogy elobb Bubu csatlakozott, aztan mar en is. Ezert jo hetkoznap delelott menni parkokba, hogy legalabb ne lassa senki mikor titkon az ember visszavedlik haromevesse.
Visszafele meg az eredeti beka nem vart meg, de sebaj, fogott helyette kettot, egy kisebbet meg egy nagyobbat, akik Bubu szerint persze anya es fia voltak. :)

0 comments: