.

Monday, June 30, 2014

Ezerrel nyar

Palacsintat sutok, furdunk a medenceben minden nap, akvariumozunk (ma epp), grillezunk, es foleg elvezzuk a forro nyarban kezunkon vegigcsrgo gorogdinnye let. Igy telnek a napk. Igazabol meg ideulni sincs nagyon kedvem, igy ritkan van uj neznivalo. No de legalabb most.

Grillezos buli elotti furdozes, aztan seta a kertben es egy liliom, amit Bubuval ultettunk:
Kozben tovabbra is futok, de semmi rekord nem szuletett miota ilyen dog rohadt meleg van; azert ami eddig megvolt azt megtartottam. Heti egy 10k, es 2x valami rovidebb.
Fiuk nonek, mint a gomba, Bubu gyonyoruen gyors-uszik, szepen megy a kez es  a labtempo is, meg a menet kozbeni levegovetelt kell mar csak gyakorolja, de ugyes nagyon. Bogyo az bogyul, ideje lenne szobatisztulnia is, mert erdekli a dolog, dehat hosszuak a napok es egyelore csak elvezzuk oket.
Andras terde nem sziveli a futast, de hetvegen kapott egy vagany bicot, most azzal keni, meg estenkent uszik. Penteken bemegyunk Bubuval ketten megnezni a tuzijatekot DC-be; a nagy tomegre valo tekintettel Bogyo es Andras itthon maradnak, de en mar evek ota mennek, es vegre Bubuval lehet mar ilyenekre vallakozni. Honapok ota varja o is, remelem szuper lesz.
Ma Baltimore-ban egy eleg messzi helyen parkoltam, es Bubu siman jott vegig a sajat laban oda es vissza is, pedig az akvariumot is vegigjartuk. Megneztem a lepes-szamlalomon, nem gyenge 6 km-t mentunk delelott, eszre se veszi az ember varosnezes es capa latogatas kozben. Bogyo az ilyenkor babakocsiban viteti a feneket, na de ami kesik nem mulik... energiaja az van neki is, csak igazabol ket sebessege van: a nulla meg a full gaz, aztan mikor kifogy a raketa uzemanyag, egybol kidol.
Most epp parna csataznak, ket bungyur, nagyon cukkerek. Jo testverek, sose verekednek, legfeljebb vita van ha ugyanazt a jatekot akarjak, de meg az se gyakori ujabban. Kopogjuk le.
Megvan a keresztelo datuma is, augusztus 23-an lesz. Nagyon orulunk es varjuk.
Kozben a nyar elejen csinaltam egy digitalis kepfeldolgozo muveszeti kurzust (kell a diplomahoz), es ugy nez ki, tetszett nekik, allitolag meg tavasszal a diakok munkaibol keszult kiallitasra is benevez a tanar vele. :)) Mik vannak...
Itt van par kep ebbol; mindegyik Photoshop, ez volt ugyanis a kurzus temaja. A viragos igazabol 3 kepbol keszult montazs, a kislanyos vagy 6-bol, es a lenyege a kulonbozo texturakkal valo munka volt, a harmadik temaja az alom; E.A. Poe: A hollo c. versebol kiindulva.





0 comments: