.

Monday, July 28, 2014

Bubu biciklizik, Bogyo maszik

Bubu latta multkor a jatszoteren, hogy egy keteves-forma kislany (kb. Bogyo meretu) kemenyen kente ketkerekuvel; hat johogy neki is meg kellett probalni. Ugyhogy mikor ma az evfolyamtarsam, Kim leszedte Bogyo kis sarga bicojarol a potkereket, nekiallt. Nem telt bele 15 perc es igy kente:

Remelem holnap a sajat, kisse nagyobb bringajaval is menni fog.

Itt Bogyo mutatkozik be kezdo betorokent, epp keritesmaszasbol vizsgazva.


Itt meg autoznak, repuloznek, mig Andras a hatterben takaritja ki a medencebol, amit Bogyo ofelsege beledobalt.



Mint lathato, Bogyokam legujabb maniaja a faramaszas; persze ezt se gyengen uzi, hanem egyenesen neki a tetejenek, aztan gyozom leszedni. De tobbnyire le is jon. Minden esetre ma eloszor ugy feliszkolt, hogy mikor beszorult a laba, maszhattam utana, mert messze nem lehetett elerni a foldrol mar a labujjat se. Hajra, nagyszulok! :-))

Szoval listazzuk a nyarat eddig; Bogyo tanulgatja a szobatisztasagot, nappal pelenka nincs rajta 18 napja (a szennyes, az viszont gyulik). Bubu megtanult ketkerekun biciklizni, olvasni, irni. Nekem ha igaz, ket heten belul meglesz a negyedik nyari oram zarovizsgaja. Es amikre szinten buszke vagyok: sikerult a lakas nehany olyan zugaban rendet rakni, ahol miota bekoltoztunk, csak elsuvasztottunk mindig random dolgokat. Nem, csontvaz nincs, csak kabelek amik ki tudja, mihez valok, meg tartalek elemek, csomagolopapir "ami meg jo lesz valamire", meg minden ilyesmi. Rendet raktam es dobozokba, mappakba rendeztem az osszes iskolai cuccomat, Bubunak is elo van minden keszitve az iskolakezdeshez. De meg hala a Joistennek hatra van szinte egy honap, elvezzuk ki! 

Itt epp langosoztunk. Egesz jo lett!

0 comments: