.

Tuesday, August 20, 2013

Vasar! Vitorlas! Miminden!

Most hogy mar csak egy het van a vakaciombol, igyekszunk minel tobb mindent meg gyorsan kihasznalni a nyarbol.
Eloszoris, ahogy hazaertunk a tengerrol, rogton masnap vasarba kellett menni, mert most tartjak az eves nagy mezogazdasagi kiallitast es vasart a megyeben; igazabol a bucsu es a vasar kevereke mert van korhinta meg oriaskerek meg vattacukor is, de vannak rendes haziallatok is. Minden fajtabol sok, es biraljak is oket, meg a karamokban meg is lehet oket nezni.
Mikor ott voltunk, epp az igaslovakat vezettek korbe, meg egy par oszvert. Maradtam volna szivesen tovabb ott, de a gyerkocoket egy ido utan jobban erdekeltek a ponik, baranyok, nyuszik, kecskek, tehenek.


Itt meg egy szep nap Bogyoval kettesben elmentunk kirandulni egyet a rezmedvehez.


Itt pedig lathato ahogy bevettuk a USS Constellationt, az utolso amerikai hadihajot aminek meg vitorlai voltak. Gyonyoru hajo, csuda egy elmeny volt. A belsejet is megneztuk, az osszes szintet. Bubu kiprobalta milyen lehetett matrozkent fuggoagyban aludni (rogton akart egyet otthonra), de az agyut mikor elsutottek, meglepodott. Bogyo meg el is sirta magat, szegeny! Nekem a legnagyobb elmeny az amputalo szerszamok es a par uvegbol allo gyogyszertar volt a fedelzeten...

0 comments: