.

Monday, August 5, 2013

Tengeren

Itt vagyunk szombat delutan ota; azon kivul, hogy a legkondi nem mukszik, minden tok jo. De kanikula amugy sincs, szinte huvos az ido. Mindannyian furodtunk is mar az oceanban, tegnap nagyon jok voltak a hullamok. Meg Bogyo is bejott a nap vegen, de annyira nem volt erte oda. Inkabb kintrol figyeli az esemenyeket, ugralja at a homokdombokat, meg ilyenek.
Elso este jol betintazott az egesz banda, meg enekeltunk is, aztan persze erre felebredtek a fiuk is, ugyhogy teljes letszamban kentuk itt ejjel egyig, hogy aztan hajnali fel hetkor Bubuka szokas szerint kiverjen mindenkit az agybol. Szerencsere ezen a jo tengeri levegon az ember hamar magahoz ter, plane a huvos oceanban.
Aztan tegnap mindenki idoben le akart fekudni, de most meg Bogyo gondolta ugy, hogy ha mar szabadsag, akkor buli, ugyhogy ez a terv is fustbe ment. Valahogy megis minden nappal simulnak a rancok es leszunk mindannyian egyre lazabbak. Ma mar olyan lazak vagyunk, hogy be is szereztem mar en is egy napszemuveget, ha mar mindenkinek van, he. Persze Bubu es Bogyo egybol elcsaklizta!

0 comments: