.

Friday, August 9, 2013

Esti seta a varosban Bubuval

Tegnap egesz nap a parton voltunk, de gondoltuk este bemennenk meg egyet elvezni az esti eletet a varosban. Eloszor ugy volt, hogy befizetunk egy tengeri horgaszturara, de a nagy hullamok miatt meggondoltuk a dolgot (penzert hanyni?)
Szoval multkor mikor benn voltunk, Bubu minden aron fel akart volna ulni az oriaskerekre, es gondoltuk, miert ne csinaljunk inkabb egy gorbe estet vele. Vacsora utan felultunk a buszra (ez mar onmagaban nagy szam volt neki), es bezotyogtunk a bulizo tizenevesekkel a setanyra. Addigra pont sotetedett, es kivilagitottak a kereket is. Kozelrol egyebkent eleg magasnak tunt am, Andras es Bubu is jol megneztek maguknak a dolgot, hogy na bevalljuk-e vagy se, de a vegen gyozott a kalandvagy . En is azt hittem, hogy harmat forgunk es vege, de aztan majd' negyed orat ott voltunk. A tetejen meg is alltunk par percet, es a zugo szelben tenyleg szinte felelmetes volt, pedig a latvanyt nehez visszaadni. Csudaszep volt a kilatas.
Utana Bubu jo sokaig nezte vagyakozva a hullamvasutat, de mint kiderult, arra meg varhat par evet mire felengedik. :))
Vigasztalasul viszont hatalmas zacsko vattacukrot kapott, sot, egy trolis utazas utan meg egy oriasi fagylaltot is, szines cukorkaval boritva, szoval asszem neki megvolt a nyaralas csucsa.
Lattunk aztan a parton homokszobrokat is, allitolag egy urge evek ota minden nap kimegy reggel es ilyeneket farag, mindig mas reszt Jezus eletebol.
A tomeg egyebkent valami hihetetlen volt, meg igy csutortok ejjel is, es kinn volt mindenki csecsemotol az aggastyanokig (meg mi is :-)), de azert orulok, hogy Bogyot most ra tudtuk bizni a nagyszulokre, mert szerintem neki ez kicsit sok lett volna.
Es akkor a kepek.


0 comments: