.

Sunday, March 31, 2013

Rendhagyo Husvet

Eloszoris: mindenkinek nagyon boldog husveti unnepeket kivanunk!
Van am piros tojas is; szerencsere egy hete mar festettunk Cilieknel, mert erre ma nem lenne energia az fix.



Tegnap lett kalacs is, fonott, dios es makos is. Ez is kb az utolso energiam leges-legutolso morzsaibol, de osszejott. Ugyanis napok ota bujkal mindenkiben a megfazas, bar szerencsere senki se betegedett (meg) le teljesen.  
Kozben penteken megerkzett Kamilla is Lilivel, aki par napja meg olyan lazas volt, hogy az se volt biztos, el tdnak-e jonni egyaltalan.Szerencsere a repteri hosszu sorbanallason kivul esemenytelenul jo utjuk volt, igy rogton masnap elmentunk tojasvadaszatra Bubu ovijaba. Mindket kolok nagyon elvezte. Volt kis husveti temaju eloadas, enelkel, tanc, aztan pillangot lehetett ragasztgatni, majd johetett a vadaszat korcsoportok szerint! Volt rohanas. Bogyo ebbol kimaradt, epp aludt ugyanis. De sebaj, a csokibol boven jutott mindenkinek...sot.
Delutani alvas utan meg gyorsan elkocogtunk az aznap nyilt allatsimogatos farmra is, ahol a nagyok meg ponilovagoltak is, Bogyo meg legalabb ennyire elvezte az onallo csuszdazast. Mindharman ott nyomultak egymas utan ujra es ujra ugyanazon a kicsi csuszdan, huaba volt meg vagy tiz masik. A falkaszellem eroszen ervenyesulni latszik. :-)) Minden joszagot megsimogattunk, felultunk a traktor-vontatta kocsira, volt jatszoterezes, szivarvany-csuszda, mi szem-szajnak ingere. Meg egy merges pulykat is lattunk, amelyik duhodten rut-rut-rutolt ott a gyerkocoknek, ezek meg visitva elveztek. Rengetegen voltak, es nem is csoda, mert tudtuk mind hogy vasarnap mar rossz ido lesz, ujra hideg es szel es eso, ugyhogy aki elt es mozgott, kiment a szabadba szombaton elvezni az iden oly ritka meleg napsutest.
No de ma se keseregtunk itthon, hanem elmentunk az akvariumba, ha mar van eves berletunk. Es amilyen makunk volt, nemcsak regi kedvenc halainkat lattuk, hanem meg egy delfin show-t is. Epp pont jokor ultunk le, mar kezdodott is, es milyen vagany volt! Minden kolok tok ki volt mar dolve addigra, szoval pont jol is esett leulni kicsit.
Egyebent hihetetlen, de odaertunk,  vegigneztuk a renegeteg mindent ott masik kismillio emberrel, es vissza is ertunk harom kisgyerekkel egyetlen komolyabb hiszti nelkul. Ha nem vagyok ott, tenyleg nem hiszem el. Nagyon edik egyutt.


0 comments: