.

Sunday, March 3, 2013

Heti poszt

Huha de nehez lepest tartani mar mostansag a tortenesekkel. Hiaba, azert suli elott tobb idom volt, na.
Hat eloszoris: megerkezett a konyvespolcom!! Ugyanis mi mast kaphat egy magamajta konyvmoly szulinapjara, mint egy igazi bekebeli tolgyfa konyvespolcot? Es bar nem fert ra persze erre se a teljes allomany (hahaha), de mar rendeltunk egy ujabbat, szoval van remeny. :))
Ni milyen gyonyoru.


Kialakitottunk mellette egy kis olvaso-sarkot is, mar csak egy pici asztal hianyzik oda hogy egy takaroval, jo konyvvel es egy bogre valami forroval egy tokeletes estet lehessen ott tolteni. Ha hagynak.

Aztan ma elmentunk a Home Depot-ba is, es vittuk a ket kolkot magunkkal. Beszereztunk egy ujabb amerikai zaszlot, mert a regit mar elegge megtepazta az ido; Bubu meg kikonyorgott egy szitakotot. Olyan foldbe szurhatos fajtat, de persze dehogy szurja o barhova is, hanem egyfolytaban rohangaszik vele es gyonyorkodik benne. Tegnap kapott egy piros lepket is, es ma vissza kellett menni hogy nehogy maganyos legyen. A lepke, nem Bubu.


Aztan ma delutan kulonosen jo programunk akadt: langos bulit szervezett az egyik baratnom ferje. Amerikai arc, meg sose sutott ugyan langost, de nagyon jol sikerult elsore. Volt is vendegsereg, sok-sok gyerekkel, de Bubut foleg az akvarium kototte le. Pedig volt latnivalo egyeb is, az egyik apuka harom gyerkocot is a nyakaba birt venni, es nem kicsi az illeto. A kolkok feje a plafont erte. Bbu nezte-nezte, azt mondta nagyon szep,de  o inkabb lentrol nezi. :-)


0 comments: