.

Wednesday, March 20, 2013

Bogyo itthon

egyre kommunikativabb. Ujabban ha tejet szeretne, odaall a huto ele, es eloszor siman kozli, hogy tej, de aztan ha erre nem tortenik semmi, hamar felszolitomodba csap at, es a hangero is exponencialisan novekszik. Tej! TEJ! Tejet, de rogton az anyatok mindensegit, vagy odavagok, halljatok-e!
Gabinal ma konkretan az asztalra csapott, mert nem kapott joghurtos mazsolat (Gabi azt hitte, nem tudja majd megragni, de hamar belata a reakciobol, hogy ot kihagyni semmibol nem tanacsos).
Mondja mar szepen hogy cica, kutya, foleg az elso szotagokat. Felolvas az allatok kepeskonyvbol; mar ha az felolvasasnak minosul, hogy kitartoan mutogat a katicabogarra, es ismetli, hogy Ka. :))
Ma megtetszett neki a nyaklancom, es addig mondogatta, hogy tetszik, mig a nyakaba akasztottam. Rendkivul meg volt vele elegedve.
Aztan masik kedvenc kifejezese a "Ki!" Ez eloszor csak a szobabol ki, de aztan hamarosan a hazbol ki. Ugyanis ha esik, ha fuj, de plane ha nem, o kinn akar lenni. Ebbol a szempontbol (is) ram utott. Ha valaki megemliti, hogy hamarosan setalni megyunk, hatalmas lelkesedessel rohan a kabatokhoz, sot ha tudna, hozna is a sajatjat. Mar attol magan kivul van a boldogsagtol, ha csak a kinti cipojet felhuzzuk. Ci!

0 comments: